top of page
STAVANGER ENERGY CONFERENCE 2017
En messe for Industri og Energi - Uten Jåleri!
VIKTIG INFORMASJON FOR UTSTILLERE!

HMS:

Messen avholdes på et ISPS-område med tilhørende krav.

Det er utarbeidet en egen HMS manual for messen. De som skal arbeide før 6/6 og etter 8/6 MÅ lese manualen og fylle ut Personlig Sikkerhetsinnstruks. For de øvrige er det ansvarlig for standen som skal lese manualen, selv om vi oppfordrer alle involverte til å gå igjennom dokumentet.

En HMS erklæring for byggherre stand skal fylles ut av alle utstillere for å vise at de har satt lest manualen.

RIGGETIDER:

Montering/dekorering/rigging: Tirsdag 6. juni  8-20
Nedpakking/demontering: Torsdag 8. juni 15-20. Kun traller tillatt.
Fredag 9. juni 8-15. Tyngre demontering, truck og bil etter avtale.

Bedrifter med behov for lengre riggetid / kompliserte stands må søke om tilgang tidligere og angi hvor mange ekstra dager som behøves. HMS deklarasjon må fylles ut og reglementet må leses og aksepteres. Utenom 6 - 8/6 SKAL verneutstyr brukes.

Frist for å søke om utvidet riggetid, nominere personell som skal jobbe, og lese nødvendig HMS manual og arrangementets reglement er fredag 26. mai kl 12.

KVELDSARRANGEMENT ONSDAG 7. JUNI KL 19-23:

Vi prioriterer utstillere og sponsorer på kveldsarrangementet som vil avholdes i Rosenberg Idrettshall. Vi har makskapasitet på 700 personer, og alt er inkludert. Aller ordninære utstillere har 2 billetter inkludert i registreringsavgiften, og mulighet til å sikre seg egne, reserverte bord med 12 plasser til ansatte og forretningsforbindelser.

Ekstra billetter må bestilles senest fredag 26. mai kl 12, men snarest dersom en ønsker egne bord! Last ned BESTILLINGSSKJEMA

KONTAKTINFO OG LEVERANDØRLISTE:

I tråd med vår enkle filosofi vil det være minimalt med leverandører. Men noen er det alltid, og kontaktdetaljer til de viktigste finner du her:

KOMPLETT UTSTILLERMANUAL:

Alle utstillere skal ha fått tilsendt en komplett utstillermanual, men du vil alltid finne siste oppdaterte versjon her: Utstillermanual

ENGLISH VERSION OF THE EXHIBITOR MANUAL

bottom of page