top of page

Hvem kan du møte på Stavanger Energy Conference?

Stavanger Energy Conference er en møteplass for en samlet industri, med fokus på teknologi, kompetanse og bærekraft. Foruten utstillingsdelen og konferansen, legges det mye ressurser i en møtebørs, der utstillerne kan møte innkjøpere fra de store aktørene, og hvor besøkende kan forhåndssøke om møter med samtilige utstillere.​

Blant de totalt 70 utstillerne vi forventer til årets messe, finner du store aktører som Equinor, Lundin, Rowan Drilling og Rosenberg WorleyParsons. Men kanskje vel så viktig er underskogen av mindre leverandører og teknologidrivere.

 

Den komplette utstillerlisten blir lagt ut ifm lanseringen av vårt unike møtebookingsbesøk, der du som besøkende kan søke om møte med hver enkelt utstiller, og på den måte effektivisere to hektiske dager på Rosenberg. Vi ønsker at alle skal få mest mulig utbytte av å være med, derfor vil vi jevnlig fremheve utstillere det kan være verdt å søke om møte med under messen.

På denne siden vil du finne en løpende liste over utvalgte selskap du vil kunne booke møter med på Stavanger Energy Conference, men hvorfor vente - ta kontakt med de allerede idag!

12. og 13. juni møter du blant annet følgende selskap:

(Hele utstillerlisten og oversiktskart finner du her)

SafTemp og West Safety

 

 

SafeTemp  har utviklet et pilotprodukt som varsler når temperaturen på elektriske artikler (eks. mobilladere) oppnår en kritisk temperatur, slik at man kan identifisere skader, overbelastninger og potensielle brannkilder før det utvikler seg til brann. Produktet lanseres for første gang på SEC2019, og da i sin enkleste form mtp give-aways markedet. I tillegg søker en industrielle partnere til utvikling av en versjon til bruk i industrien.

 

West Safety er din ekspert på Sikkerhets- og HMS-merking, og tilhørende spesialprodukter. De leverer alt fra skilter, bildekor, reklame, tekstiler, og står i tillegg bak Sikkerhetspakken. Sikkerhetspakken er utviklet med hjelp av Brannvesenet Sør-Rogaland. Den kartlegger viktig informasjon til åstedsleder når brannvesenet ankommer, og viser bl.a. antall soverom, gass i huset, brannstiger og slukkere.

- Morten Lorentzen, Produktsjef SafeTemp AS
- Leif Erik Olavesen, Produktsjef West Safety AS

safetemp.JPG
west safety.jpg

Blest AS

Blest AS er en lokal aktør innen profilering- og reklamemarkedet. Vårt geografiske kjerneområde er Rogaland, men vi leverer til hele landet fra Svalbard i nord til Mandal i sør via våre nettbutikker (blest.no og event2print.no) og ikke minst via interne nettportaler vi bygger opp for våre avtalekunder. Med våre 22 år begynner Blest AS å bli en erfaren aktør i bransjen og vi har brukt mye ressurser de siste årene for å tilpasse oss en ny digital hverdag. Det gir oss i dag bedre logistikk, enklere bestillingsprosess for både kunden og oss, eliminerer mulighet for feil, mer forutsigbarhet og bedre totalløsninger. Til syvende og sist gir dette våre kunder bedre- og rimeligere produkt samtidig som det er tidsbesparende internt og du ivaretar din profil og utrykk gjennom hele organisasjonen. Vi er overbeviste om at de aller fleste bedrifter vil kunne forenkle sin hverdag og ikke minst redusere kostnader med våre løsninger.

Hvorfor er dere med på SEC2019?

Vi deltar på SEC2019 fordi vi først av alt ser på dette som er god arena å vise oss frem for potensielle kunder i vårt kjerneområde. Samtidig har vi i dag mange spennende nyheter som eksempelvis vår satsning innen messer og events (event2print.no) som vil være god synlig under SEC2019.

- Geir Mæland, Daglig Leder, Blest AS

blest.JPG
blest_logo.png

DistributionNOW (DNOW)

 

DNOW is one of the largest stocking distributors to the global energy and industrial sectors with over 4500 employees and an impressive footprint of more than 285 locations worldwide.

DNOW in Norway, incorporating North Sea Cables and MacLean Electrical are specialist distributors of hazardous and industrial area cable solutions, lighting systems and electrical, MRO, OEM and valve products holding vast inventories in purpose-built warehouses throughout Norway, Europe and globally.

 

With an impressive list of distributorships, we have established partnerships with many leading manufacturers ensuring we provide technically sound solutions.  Our project experience of large-scale projects offering full material management, logistics and warehousing capability spans over decades together with full specialist support teams including dedicated document controllers to ensure appropriate data & certification documentation.  

We bring together an exceptional combination of people, processes, technology and products which underpins the quality of our service and our commitment to improving not only distribution but also the way we deliver.  Our priority is always our customers, and this is at the forefront of who we are. 

NorthSeaCables_DNOW-logo-color-1.jpg
DNOW_logo_all.jpg
MacLean_logo_color.jpg

Telia, The New Generation Telco


Våre 2 200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største telekomselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder

 

Hvorfor er Telia utstiller? 

Vi ser på konferansen som en god arena og flott mulighet til å fortelle olje & gass næringen om nye Telia, og hva vi kan bidra med når det kommer til å effektivisere hverdagen ved hjelp av vår teknologi. Telia tilrettelegger for en sømløs brukeropplevelse rundt mobile tjenester på land og offshore. I samarbeid med Tampnet tilbyr nå Telia både tale, data og IoT-tjenester i Nordsjøen, på samme måte som vi gjør på land. Hva betyr dette for deg? Hvilke muligheter gir dette innenfor digitalisering? Disse spørsmålene drøftes på konferansen!

 

Telia, The New Generation Telco

 

- Roy Hauge, Account manager Telia Bedrift , Region Sør

Telia logo.JPG

 

Tratec Halvorsen – "Sammen skaper vi verdi"

 

Tratec Halvorsen er en kostnadseffektiv produsent av teknologi for landbasert og offshore industri. Ved å være en fullstendig nøkkelferdig leverandør av EPCIC-prosjekter, følger vi opp kunder og produkter fra engineering gjennom fabrikasjon og installasjon til etter marked og service.

 

Tratec gruppen består av 4 selskap med til sammen 350 ansatte, og en omsetning på over 500 mnok (2018). Vi leverer produkter og tjenester innen elektro-automasjon og mekanisk, primært innen offshore, maritime, prosessindustri, transportinfrastruktur og bygg.

 

Vår teknologi er spesialisert innen:

  • Prosessutstyr

  • Kjeler og trykktanker - PED

  • Gassturbin - Utilities

  • WHRU-Modul

  • Elektro og høyspenningskjeler, termiske Moduler (EX)

  • Prosess Moduler

  • Pig -TRAP-System

  • Olje separasjon - Modul

  • RO-vannproduksjon med DEOX oksygenfjerning - Modul

 

Hvorfor er dere med på SEC2019?

Vi deltar på SEC2019 da vi ser at det er viktig å være tilstede for å vise fram produkter og teknologi til kunder og samarbeidspartner. Vi ønsker å møte kunder og brukere av våre produkter mtp fremtidig oppfølging og utvikling.

 

- Bjørn Helleren, Manager MMO/Aftersales, Tratec Halvorsen

tratec1.JPG
tratec logo.JPG
tratec2.JPG

 

Carl Stahl


Carl Stahl AS er en av de ledende leverandører av løfte- og fortøyningsutstyr, samt service og sertifisering av løfteutstyr, til on- og offshorebransjen  i Norge. Vi har betydelig kompetanse på løft, og fungerer som tekniske rådgivere for våre kunder. Carl Stahl AS er sertifisert etter ISO-standard og som sakkyndig virksomhet.

 

Vi er et datterselskap av det tyske familiekonsernet Carl Stahl GmbH International, og er lokalisert med kontorer og lager i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansund, Kristiansand, Hammerfest og Honningsvåg.

 

Hvorfor er dere med på SEC2019?

Vi ønsker å LØFTE Stavanger til nye høyder!

 

- Ole Lervik, Salgsansvarlig Rogaland & Agder – Carl Stahl AS

Carl stahl logo.JPG
carl stahl bilde.jpg

 

Scandic Hotels

 

Scandic Stavanger City er SEC’s offisielle samarbeidshotell og tilbyr rabattert pris på overnatting for både utstillere og besøkende. Scandic Stavanger City ligger sentralt til i forhold til messeområdet på Rosenberg. Det tar ca 5 minutter i taxi eller 7 min om du velger å ta bussen som stopper like utenfor hotellet. På vårt urbane hotell i Stavanger sentrum har du gangavstand til shopping, uteliv og den spennende bydelen Stavanger Øst. Bestill rabattert rom her!

 

Scandic Hotels er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 280 hotell, fordelt på nærmere 57 000 hotellrom, i 6 land. Hver dag jobber våre 18 000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

 

Har du behov for konferansefasiliteter eller rammeavtale på hotelltjenester? 

Vi skreddersyr en firmaavtale tilpasset deres behov. Vi er også behjelpelige med å skreddersy tilbud på arrangementer på alle våre hoteller - være seg sommerfest, julebord, konferanser m.m.

 

Hvorfor er dere med på SEC2019?

 

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet. Med bakgrunn i dette, vil SEC være en fin møteplass for oss. I tillegg er SEC en ypperlig arena for nettverksbygging, både med eksisterende og potensielle kunder. Vi ser frem til å treffe dere på årets messe!

 

Irene Dahl Jonassen, Senior Area Sales Manager Stavanger & Haugesund

Scandic stvgr.JPG
Scandic.JPG
Sts logo 2.JPG
Sts profil.JPG

StS Gruppen


StS er en ledende totalentreprenør innen ISO- fagene i tillegg til de spesialiserte tjenestene industriell tilkomstteknikk, sveisehabitat og engineering. Vi har utført oppdrag for de fleste tunge aktørene innen norsk olje- og gassindustri, og vår tverrfaglige kompetanse har relevant overføringsverdi til andre industrier. Derfor satser vi også i på bygg- og anlegg, samferdsel, infrastruktur og havbruk.

 

StS er en pålitelig leverandør og en ansvarlig arbeidsgiver. Vi anser det som vårt samfunnsansvar å dyrke kompetanse som verdiskapning, og dette er et av våre viktigste bærekraftmål.

 

Hvorfor er dere med på SEC2019?

StS har et brennende engasjement for bærekraft, og med SEC2019`s fokus på "Bærekraft" er dette rette plassen å være.

Linda Berentsen, Kontraktskonsulent – StS Gruppen

Stavanger Engineering
 

Stavanger Engineering er et internasjonalt flerfaglig selskap som leverer komplette løsninger innen materialhåndtering, brønnintervensjon, struktur og mekaniske løsninger inkludert elektro, automasjon.

 

Vår tverrfaglige kompetanse og prosjektgjennomføring gjør oss i stand til å følge våre kunder fra konseptutvikling og studier, til bygging, installasjon, ferdigstillelse og testing.

Vi har hovedkontor i Stavanger, salgskontor i USA og tegnekontor i Estland.

​Vår visjon er å være et ledende selskap innen systemintegrasjon og utvikling av innovative konsepter med spesialisering innen material håndtering for både onshore, offshore og maritime industri.

 

​Hvorfor er dere med på SEC2019?
SEC2019 med fokus på "bærekraft" er et viktig område for veien videre i vår bransje. Vi ser frem til årets messe, og gleder oss til å støtte opp under årets fokusområde og de mulighetene dette vil medføre.

 

Jan Robert Olsen, Business Development Manager – Stavanger Engineering

Staveng.JPG
Staveng1.jpg
Staveng2.jpg

Kolos


Kolos er en komplett leverandør med spesialkompetanse på løfteoperasjoner og løfteutstyr. Vi leverer hele prosessen fra design, engineering og produksjon - til inspeksjon og sertifisering. Mange års erfaring og solid kunnskap på fagområdene gir oss en ledende posisjon som en foretrukket leverandør innen olje- og gass-, så vel som havbruk- og fiskeri-industrien.

 

Kolos har markedets største utleiepark med alt til små og store operasjoner, både taljer, løfteutstyr og vinsjer opptil 240 tonn. I tillegg har vi et moderne DNV 2.7-1. godkjent verksted for wire og rigger.

 

Vi representerer i dag flere anerkjente kvalitetsprodusenter av løfteutstyr, vaier og hydrauliske sylindrer & pumper, herunder Ingersoll-Rand, Larzep Hydralic, CASAR wirerope og Teufelberger.

 

Kolos er godt forankret og er en sterk bidragsyter til industrien, og vi ser frem til å treffe våre kunder og leverandører på SEC2019.

 

Vi sees på Rosenberg 12. – 13. juni.

 

Trond Berentsen - Sales Consultant - Kolos

Kolos.JPG
New IR logo_Red.jpg
kolos logo.JPG
Larzep logo web.JPG

Brødrene Dahl AS

Brødrene Dahl  arbeider innen kundesegmentene VVS, VMT, Industri, Marine, Aqua, Olje & Gass, Vannkraft og samferdsel. Konsernet har 1.600 medarbeidere og en omsetning på ca. 8 milliarder kroner. Selskapet er en del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain.

 

Brødrene Dahl AS har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Fra små, lokale servicesentre med 2 ansatte, til det store sentrallageret med en mannskapsstyrke på over 200 som jobber døgnet rundt. I arbeidet med å få større vareutvalg, kortere distribusjonstid og lavere kostnader, har Brødrene Dahl rendyrket et logistikksystem der et stort og effektivt sentrallager tar imot vareleveranser, lagrer, plukker og distribuerer ferdigplukkede varer videre ut til både våre Servicesentre og direkte til kunder over hele landet. Dette sikrer et bredt vareutvalg tilpasset lokale forhold og krav, samtidig som det sikrer kort vei mellom bedriften og kundene over hele landet.

 

BD Oil & Gas er en leverandør av rør, rørprodukter og ventiler til norsk og internasjonal olje- og gassindustri.

Vi leverer produkter i henhold til Norsok og TR2000 fra lager og kan tilby markedets beste logistikk og distribusjonssystem fra over 50 lokasjoner over hele landet.

 

Vi sees på Rosenberg 12.-13. juni!

 

Sven Arthur Jensen,  Sales & Marketing Director – BD Oil & Gas

BD oil gas.jpg

 

 

Real Marine

 

Reál Marine AS ble etablert i 1998 og har siden blitt en av Norges ledende bedrifter på preservering og beskyttelse. Vi har et bredt spekter av produkter, blant annet Silica Gel, VCI, kjemi, flensebeskyttere og protectorer, pustefilter, støtindikatorer, tape og duk. I tillegg produserer vi blant annet egne flensebeskyttere, Rapid Soft Cover. Vi har egen nettbutikk med hele sortimentet, noe som er unikt i Norge.

 

Et stort offshoreprosjekt settes sammen av deler fra hele verden og tar som regel flere år å ferdigstille. Underveis vil rør, tanker, pumper, elektronikk, fasader, glass, tepper – ja alle de tusenvis av byggesteiner en plattform består av – utsettes for ekstreme belastninger. Komponentene må tåle stekende ørkensol i Dubai, og senere bitende polarvintre i Barentshavet. Spesialutviklet elektronikk kan tilbringe måneder på skip i alle slags klima, for deretter å monteres blant hundrevis av sveisere, sandblåsere og malere om bord på en hektisk modul ett eller annet sted på vestlandet.

 

Vår filosofi er å levere produkter som beskytter dine verdier fra produksjon til anlegget er klart til oppstart.
Har vi gjort jobben vår godt nok, så trykker du på knappen; og alt flyter som en drøm.

 

Vi mener SEC2019 er en flott arena å treffe både nye og eksisterende kunder på. Med årets tema «bærekraftig comeback» er miljøhensyn viktig, og da er det viktig å snakke om bedre og mer effektive måter å preservere produkter på – og det gleder vi oss til!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Erik Holsvisk, Salgssjef - Real Marine AS

 

 

 

 

North Sea Solutions AS
- Design, fabrikkering, engineering og installasjon

North Sea Solutions er lokalisert på Vigrestad, og driver med mekanisk arbeid, design, sammenstilling/sveising og sertifisering av stålstrukturer. Vi produserer alt fra mindre komponenter til større container/basketløsninger, trykktanker og atmosfæriske tanker, nybygg, rehab og modifikasjon.

Vi har eget verksted på 1000m², samt en yard på 3500m², her er vi klar til hjelpe våre kunder fra A til Å. Kort prosess, rask leveranse og fortløpende kvalitetssikring. Det er oss!

 

Hvorfor er dere med på SEC-2019?
I 2017, ble vi som nystartet selskap sponset med gratis stand. Det var for oss en god mulighet til å møte nye folk og skape relasjoner vi har dratt god nytte av i ettertid. Vi er nå vokst til 5 ansatte, og har ressurser til å kjøpe en litt større stand på det vi opplevde som en positiv arena for oss i 2017

Ta gjerne kontakt med oss, dersom våre tjenester kan være til interesse for Deres prosjekter.

Vi er klar!

-Christopher Vold, Daglig Leder/salg – North Sea Solutions AS

 

 

Stena Recycling – «sammen skaper vi verdi»

 

Stena Recycling er en del av Stena Metall-konsernet, og har et stort nettverk av filialer i Norge, Sverige, Finland og Polen, der avfall fra hele samfunnet foredles til nye råvarer.

 

Sammen kan vi utforme og tilpasse gjenvinningsløsninger for din bedrift. Vi utvikler innovative løsninger som gir merverdi til deg gjennom gjenvinningskjeden: fra transport og praktisk gjenvinning, inklusiv avfallsrelaterte tjenester som opplæring, rådgivning og outsourcing, til IT-støtte og rapportering. Med våre løsninger ønsker vi å skape en effektiv og lønnsom avfallsøkonomi, miljønytte og høy sikkerhet for deg som kunde. På denne måten bidrar vi til din miljøprofil og konkurranseevne.

 

Vår avdeling på Mekjarvik-Stavanger mottar og gjenvinner jern, metall og EE-avfall fra hele regionen.

Vi har en 23 mål tomt, med støpt dekke og heldekkende membran for sikker håndtering,  ved dypvannskai for mottak av installasjoner fra offshore, subsea med mer.

 

Hvorfor SEC-2019?

Med en vellykket messe fra 2017, og «bærekraft» som fokus i 2019, så ønsket vi å bli med på ny.

Bærekraft, Stena Recycling AS jobber for å skape et bærekraftig samfunn. -bruk 2 min på å se vedlagt link/video. Vi er stolt over jobben vi gjør, stolt over måten det gjøres på for å skape et bærekraftig samfunn i form av gjenvinning, gjenbruk og nye innovative løsninger og teknologi. Verdens ressurser er ikke uendelige, vi gjør vår del, hva gjør du?

-Leif Inge Abrahamsen, KAM Stena Recycling

 

 

 

 

ROXEL

Roxel er et internasjonalt multidisiplinselskap som leverer komplette løsninger innen mekanisk design, elektro, automasjon, fabrikasjon og installasjon. Vår tverrfaglige kompetanse og prosjektgjennomføring, lar oss følge kundene fra konseptutvikling og studier, til ferdigstillelse. Med utvidet erfaring fra ledende bore- og riggprodusenter, leverer vi innovative løsninger og design, langsiktig vedlikehold, service, modifikasjoner og operasjoner. Med fokus på sikkerhet leverer vi alt fra prosjekttegninger til nøkkelferdige produkter.

Selskapet har hovedkontor i Stavanger og servicekontorer i Oslo, Porsgrunn, Bergen, Tromsø og Færøyene.

Vår visjon er å være et ledende selskap innen systemintegrasjon, med spesialisering innen automatisering, elektriske og mekaniske løsninger, både for on- og offshore-applikasjoner.

Hvorfor er dere med på SEC2019?
SEC2019 med «bærekraft» i fokus er et viktig fokus område i en bransje i endring.

Vi ser frem til årets messe, og gleder oss til å støtte opp under årets fokusområde.

- Asbjørn Lunde, VP Sales Modules, Roxel Energy

Roxel logo 19.png
North sea.JPG
north sea logo.jpg
Real bilde.jpg
Real logo.JPG
Roxel bilde.png

Stamas Group


STAMAS Group consist of 5 companies:
- STAMAS Solution: Machining/CNC park, offshore drilling items (XO, saver sub, BHA tools, DC, pipe repair, swedge etc)
- STAMAS Production: Welding workshop, prefabrication of structure for offshore/onshore, construction of buildings, piping onshore/offshore, sea fastening - STAMAS Engineering: Design, drawings, modification of structure and equipment, project management
- STAMAS Yard: Production of ships for fish industry, rental of personnel,
-STAMAS Maritime: Yard location in Haugesund for rigs and ships, maintenance and SPS, welding workshop construction

STAMAS have a focus on helping customers solving problems, designing a new tool to fit operation or produce replacement parts in a short amount of time when it is urgent. With good experience we can help customers find the correct solution/tool for optimal performance. Large welding workshops in Klepp and Haugesund ensures we can pre fabricate structures and modules.

Stavanger Energy Conference 2019 is a good venue to meet up with customers once again and prepare for future. After a long period with reduced activity we see the industry is coming back and we need to be ready.

- Geir Undem, Stamas Engineering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FLUX GROUP
 

Flux Group er et norsk oljeservice selskap som tilbyr et bredt spekter av egne og tredjeparts høykvalitetsprodukter og tjenester til olje og gass-, og maritim industri. I et tett samarbeid mellom våre kompetente ansatte og et godt internasjonalt leverandørnettverk, leverer vi produkter innen segmentene ventiler, rør, rørdeler og spesial produkter, slanger og kuplinger, og måling og analyse. 

   

Flux Group består av selskapene Active Service, Analytic, Norwegian Piping og Valvision. Vi har lokasjoner i Stavanger, Bergen og Larvik i Norge, og i UK, Italia og Singapore.

Vår misjon er å bidra til effektiv, pålitelig og sikker produksjon av energi. Med ansatte som har ekspertise i applikasjonsforståelse, høy teknisk kompetanse og evne til å finne innovative, kostnadseffektive og gode tekniske løsninger, kan vi bidra allerede fra en tidlig fase i et prosjekt og gjennom hele prosjektets levetid.

Flux Group har i tråd med et økt fokus på miljø og bærekraftige løsninger utvidet bredden i produktspekteret og tilbyr blant annet komponenter for eksosrenseanlegg til skip for reduksjon i utslipp av svovel, en rekke instrumenter og tjenester innen målinger og analyse, samt vedlikeholdsprogram for å sikre at lasteslanger og andre slanger skiftes i tide.

  

Vi ser på et godt samarbeidet mellom kunde- og leverandørbedrifter som svært viktig. Stavanger Energy Conference er et flott arrangement som gir bransjen en arena og en mulighet til å treffes. Flux Group takker for denne muligheten og vi ser frem til en nyttig energimesse med fokus på Bærekraftig Comeback.


Lena Stenseth / Office ManagerØwre-Johnsen AS

Øwre-Johnsen  er et norsk handelsselskap med lange tradisjoner, og agentur på en rekke ulike tekniske produkter innen pumper, automatikk, instrumentering, kjemikalier, oljefiltrering med mer. Selskapet drives i dag av tredje generasjon, og feirer 70 års-jubileum nå i år. Hovedkontoret er i Trondheim med avdelingskontorer i Oslo, og et nyåpnet kontor på Forus i Stavanger.

Med 70 års erfaring fra maritim sektor, ser vi en endring med fokus på Co2 reduksjon, og nullutslipp. Et CJC smøreoljefilter kan f.eks. bidra med 99% sludge-reduksjon, 60 % lavere energiforbruk og en energibesparelse på 97% i forhold til dagens løsning. En sparer penger samtidig som en reduserer Co2-avtrykket!

Vi leverer filterløsninger til alle typer industri der kundene har utfordringer med partikler, vann eller oksidasjon i smøreoljer, hydraulikkoljer, gir oljer og diesel oljer mm. Nytt av året er lansering av en ny serie ment for filtrering av smøreolje for 2 & 4 – takts motorer. Her er det enorme gevinster å hente for kundene. Man forlenger levetiden på oljen, reduserer slitasjen på utstyr, hindrer nedetid og tapt produksjon i tillegg til de konkrete besparelsene nevnt over.

Stavanger Energy Conference 2019 sitt miljøfokus er en viktig årsak til at vi har meldt oss på. Headingen Bærekraftig comeback passer utrolig godt på de produktene vi vil promotere. Da hele industrien er i kontinuerlig endring med fokus på miljø og kost reduksjon tenkte vi at Stavanger Energy Conference er en god arena for å kunne formidle budskapet i regionen. På messen vil vi legge vekt på å vise frem forskjellige typer filterløsninger, men også produkter innen instrumentering hvor selskapet har sterke nasjonale agenturer.

 

- Frank Peder Hansen, Key Account Manager/CJC Filter Systems

 

Hendrik Veder Group

Først av alt vil gratulere Hendrik Vederer Group med seieren i årets TV-aksjon, og takke for deres bidrag til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn!

Hendrik Veder Group Norway AS er datterselskap av Hendrik Veder Group BV, et av Europas ledende selskaper innen løft, slep og fortøyningsutstyr. Ved våre fasiliteter i Stavanger lagerføres wire fra 2 til 90mm, samt standard løfteutsyr som sjakler, taljer, løkker og fiberstropper. Vi har et godt utstyrt verksted, og er et av få selskap i Norge som er sertifisert for produksjon av DNV 2.7-1 og DNV 2.7-3 wireslings.

 

Hvorfor er dere med på SEC2019?

Etter flere utfordrende år er optimismen tilbake, organisasjonene er rigget for opptur. Nå gleder vi oss til å møte nye og gamle kunder på Rosenberg. SEC2019 vil bli et flott arrangement og jeg forventer godt utbytte fra vår deltagelse.

- Tore Opsal, General Manager

Øwre2.jpg
Øwre1.jpg
FluxGroup-logo.png
fluxgroup.jpg
Stamas.jpg
Stamas 2.jpg
HendrikVederer.JPG
bottom of page