top of page
SEC Connect
- Siste nytt fra Stavanger Energy Conference!
INTERGRAPH VANT ÅRETS TV-AUKSJON!
Stavanger 10. nov. 2016
 
Nå er det endelig offisielt, Intergraph Process Power & Marine gikk helt til topps i auksjonen under årets TV-Aksjon, og sikret seg med det en av de best plasserte standene på neste års messe og konferanse. Samtidig støttet de en veldig god sak ved at alle pengene gikk direkte til Røde Kors´ viktige og livreddende arbeid.
"Intergraph Process, Power & Marine ser fram til å være med på Stavanger Energy Conference i juni og synes det var sprekt av konferansen å gi en stand til Røde Kors TV-auksjonen og med det gi oss mulighet til å gi et bidrag til det viktige arbeidet som blir gjort for å redde liv og hjelpe mennesker i verden. Våre utfordringer i Stavanger blir små til sammenligning, men slogan «Make Stavanger Great again» gir signaler om bedre tider for regionen og det vil vi selvfølgelig vil være med på!"
 
- Jens Olav Nordanger, Salgsansvarlig i Intergraph Norge
Vi i Stavanger Energy Conference retter en stor takk til Intergraph og Jens Olav, og ser frem til det videre samarbeidet med å gjøre Stavanger Great Again!
STATOIL STILLER MED NØKKELPERSONELL FRA
JOHAN SVERDRUP
Stavanger 21. sept. 2016
I forbindelse med den offisielle lanseringen av neste års store bransjeløft, er det ekstremt hyggelig å kunne avsløre at Statoil stiller med nøkkelpersonell fra Johan Sverdrup - det største norske industriprosjektet i moderne tid.
I tillegg er Rosenberg WorleyParsons en solid partner og støttespiller, og ser frem til å feire 120års jubileum for den første leveransen med Stavanger Energy Conference.
"Vi ser veldig positivt på dette initiativet, og tror timingen med å arrangere det i juni neste år kan være midt i blinken. At det I tillegg samsvarer med jubileet for leveransen av skipet DS Karmø, gir oss en unik mulighet til å vise frem den industrihistorien vi forvalter her på Rosenberg, og hva vi er i stand til å levere."
 
- Johar Mæhle, Driftsdirektør Rosenberg WorleyParsons
Stavanger Energy Conference går over to dager 7.-8. juni neste år, og forventes å trekke 100 utstillere og opp mot 10.000 besøkende. Arrangementet vil være gratis for alle besøkende, og by på et variert utvalg aktiviteter for en region i omstilling.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for siste nytt om SEC2017!

bottom of page