top of page
STAVANGER ENERGY CONFERENCE 2017
En messe for Industri og Energi - Uten Jåleri!
 
            Hvem møter du på SEC2017?

Her finner du en oversikt over noen av de du kan møte på Stavanger Energy Conference 2017, både utstillere, sponsorer og foredragsholdere. Her har du også muligheten til å forhåndsbooke et møte med de bedriftene som er mest interessante for deg og din bedrift. Gjennom møtebørsen og vårt innovative system for møtebooking, håper vi å effektivisere messedagene for besøkende såvel som for utstillerne - vi er jo tross alt alle her for å gjøre business!!

Aga

GENIE gassflaske - 300 bar og lavere vekt. For et bedre arbeidsmiljø!

Alfa Solutions

Vårt fokus på messen vil være våre løsninger for levetidsforlengelse og levetidsstøtte av utstyr både under lagring og operasjon. Alfa Solution har løsninger og produkter som beskytter utstyr og reservedeler under alle forhold på en kostnadseffektiv måte. Hovedfokus vil være på våre spesialsydde trekk med korrosjonsbeskyttelse og vår produktserie ProGARDO.

Applus Laboratories

Applus+ Laboratories (LGAI Technological Center S.A.) specialises in developing technical solutions to enhance product competitiveness and foster innovation. Our testing expertise and our network of leading, renowned laboratories makes us best placed to support you through the whole product value chain, offering testing, product-development, quality-control and certification services.

Archer

Archer well specialists leverage experience and the right tools to improve well delivery, integrity and performance for each well, extending the productive life of these vital assets.

Atlas Copco Kompressorteknikk

A leading provider of solutions to the Oil & Gas sector.

Atlas Copco Rental

A leading provider of solutions to the Oil & Gas sector

Atlas Copco Tools

A leading provider of solutions to the Oil & Gas sector

Bravur

Bravur AS leverer rekrutteringstjenester til faste stillinger, og står samtidig bak det populære Bransjetreff.no i Stavanger

Brødrene Dahl AS Norway

BD Oil & Gas er en leverandør av rør, rørprodukter og ventiler til norsk og internasjonal olje- og gassindustri.

Carl Stahl

Totalleverandør av løfte -og fortøyningsutstyr samt service og sertifisering av løfteutstyr til offshore og onshore

Din Utvikling

Din Utvikling er et privateid konsulentselskap som i samspill med NAV jobber metodisk og individuelt tilpasset for å skape bærekraftige arbeidsforhold. Våre karriereveiledere jobber med mennesker i søken etter arbeid, gjennom både gruppebasert og individuell veiledning

Eagle Technology

Eagle AS er et investeringsselskap med hovedfokus på utvikling av teknologi, engineering og salg av systemløsninger innenfor miljø og energi. I tillegg til selskapets industrielle investeringer har Eagle AS en betydelig investeringsportefølje innenfor skip og eiendom.

E-mek

Vi er et lite firma på Randaberg med mange års erfaring fra offshorebransjen. Vi leverer det meste av sperreløsninger til en fornuftig pris, og utformer løsningene sammen med våre kunder. Har du ønsket – har vi løsningen! Kom innom standen vår for en nærmere prat!

EnerWe

Energibransjens digitale kanal, og mediesponsor for SEC2017. Besøk oss og få laget et videointervju av din egen bedrift!

Global Maritime

Global Maritime (GM) is a marine, offshore and engineering consultancy that specializes in marine warranty, dynamic positioning and engineering services. GM’s services span the entire offshore project lifecycle from engineering & design, construction and third party verification through to marine warranty surveying, dynamic positioning, installation, risk management, and decommissioning.

Greencarrier Shipping & Logistics

Vi vil fokusere på våre prosjektløsninger for olje og Gass industrien, samt våre bil-løsninger på UK - the North Sea Link.

Halton

Equipment and systems for protecting people against hazards in oil & gas production process.

Hoover Ferguson

Global Leader in Container Solutions
Hoover Ferguson provides its customers with comprehensive liquid, cargo, waste, modules and specialized container solutions as well as a range of complementary services including cleaning, refurbishment, recertification and logistics.

Hydra Pipe

Vi er en Norskeid og Norskbasert rørgrossist som her vil fokusere på Pyplok systemet som er en produksjonsmetode for nybygg og kald skjøtemetode for rør til bruk innen Offshore og Landbasert industri samt Flyindustrien. Trykklasse opp til 690 Bar/ 10.000 psi fra ¼ - 4» / 6 – 115mm. Materialutvalg: Karbon, 316, CuNi, Duplex, Super Duplex (også kompatibel med 6MO i Super Duplex) ASME og DNV/ GL godkjent samt godkjent i STATOIL TR.

Håland Instrumentering

Vi vil vise frem «hands on» av våre ulike produkter innenfor generell felt instrumentering, brann & gass felt utstyr samt ulike type ventiler. Fokus på vår laser linje gass detektor.

Intergraph

Effektiv design, fabrikasjon og drift av installasjoner basert på smarte systemer

Kemppi

Vi vil vise Weldeye, styringsystem for sveisedokumentasjon, den nye X8 Mig/Mag sveisemaskinen og våre orbitale Mig/Mag og Tig løsninger.

Kjættingfabriken

FRAM Kjættingfabriken  AS er en stolt produsent og leverandør av kjetting og tilbehør med forretningsfokus på løfteredskaper, fiskeoppdrett og havfiskeri/trål. Vårt fokus er å levere varer og tjenester i overensstemmelse med internasjonale standarder og kunders spesifikasjoner. En betydelig del av våre produkter er spesial redskaper til løfteformål der vi påtar oss ansvar for design, produksjon, dokumentasjon og sertifisering.

KnM Hydraulikk

kNm Hydraulikk er en kunnskapsrik og erfaren leverandør av tjenester og produkter innen bolteforspenning.

Langset Rope Access

Demand for quality Rope Access and Rigging services has increased substantially in recent years. Based in Bergen, Norway, Langset Rope Access delivers solutions and training to the oil & gas industry.

Lokring Scandinavia AS

Lokring ESP® teknologien, den eneste ekte kalde sveise erstatningen som gir sikrere, raskere, bedre og rimeligere løsninger enn sveis, opp til 4 tommer.

Lundin Norge

Gå ikke glipp av Lundins åpningsforedrag dag 2 - En langsiktig aktør på norsk sokkel (torsdag kl 10)! Benytt også muligheten til å sikre deg et kort møte med en av deres innkjøpere på møtebørsen!

Malaysian Investment Development Authority

The Seatech & Mida booth will promote and invite the industry to:

 

The Malaysian Investment Development Authority (MIDA) and Seatech AS delegation trip to OTC Asia 2018 themed opportunities in Malaysia for Norwegian Industry.

Marwin Løfteteknikk

We provide a very flexible service, supplying both standard solutions and equipment for special lifting projects.

Matek-Samson Regulering

På vårt verksted monteres og testes nye ventiler, og vi overhaler og reparerer brukte ventiler. Vi utfører ventilberegninger basert på kundens data, og forsøker på alle måter å sikre at våre kunder får de ventilene de har behov for.

Materix

Uslitelige rørbend, ny patentert teknologi!

Medco BHT

Vi vil fokusere på helsekontroller som dreier seg om Livsstil kalt "Min Livsstil", og tilbyr gratis test med Tanitavekt (måler fettprosent og muskelmasse i kroppen) til de som ønsker på messen.

Nor-Gros AS

Nor - Gros AS har kompetanse på prosjektering og tilbyr et unikt konsept til større prosjekter, som forenkler og effektiviserer el.entreprenørens varestrøm. Spesialisering mot skip - og offshoremarkedet.

Norsk Stål

Stål og metaller er basismateriale i et moderne samfunn. Det er materiale med utviklingspotensial og høy miljøprofil. Med disse material som basis skal Norsk Stål medvirke til en positiv verdiskaping i kjeden mellom produsent og sluttforbruker.

North Sea Solutions

From idea to completion and everything in between.

North Sea Solutions is a company that provides high quality technical services to its clients, no matter the challenge: Design, Engineering, Fabrication or Installation.

NOS Service

På SEC2017 fokuserer vi på fabrikasjon, og utleie av pumpe- og kjemikalieløsninger.

Odda Plast

Odda Plast AS er et utviklings- og tjenesteytende produksjonsselskap innen komposittmaterialer og termoplaster

Onix

Onix leverer skyløsninger for å håndtere utstyr og personell. Onix Work er en ledende løsning for løftesertifikater, samsvarserklæringer, kontroll og oppfølging av alle typer arbeidsutstyr. Onix People er en ledende løsning innen rotasjon og kompetanse.

Praxair Norge

Med en egen ny terminal på Forus, er det viktig for oss å vise oss frem til nye såvel som eksisterende kunder i distriktet, og ikke minst vise frem nye produkter. Vi vil blant annet vise frem MIGMA, en ny 33L flaske med 300 bar.

Profitbase

Med 20 års erfaring har Profitbase tilført industrien både lokalt og nasjonalt nyttige løsninger - noe vi ønsker at flere virksomheter får vite mer om for i neste omgang å ta disse løsningene i bruk i sitt arbeid. Ettersom vi er et IT-selskap, er vi opptatt av å følge teknologiske trender, og ser frem til å vise «Nye Profitbase»

Promineo

Digitalisert bemanningsplanlegging for kunnskapsorganisasjoner

Purify

Unique Innovative environmental technology!

Quality Group

Integrity & reliability in project execution

Quality Lab

Materialtesting er en konkurransepreget bransje. I et marked fylt med tunge og effektive maskiner og mange valg er det noen få kvaliteter som skiller de beste fra resten. Vi i Quality Lab AS har en forkjærlighet for faget få kan matche. Kombinert med en høy grad av personlig service og engasjement gjør det oss til en testpartner utenom det vanlige.

Quality NDT

Non-destructive testing (NDT) er en bred fagdisiplin med mange metoder, verktøy og prosedyrer samlet under én paraply. Quality NDT er stolte over å dekke det meste.

Rang Sells

Utover å levere containere og andre avfallsløsninger, er vi også en aktiv partner underveis i samarbeidet for å tilstrebe best sortering. Det var derfor også naturlig for oss å inngå samarbeid med SEC2017 for å vise dette i praksis. Riktig sortering med tilpasset utstyr og gjenvinning lønner seg!

React

Equipment specialists!

Real Marine

Korrosjonshindrende løsninger fra Zerust, verdens største produsent av VCI-inhibitorer

Rena Technology

Rena Technology has adapted to the most stringent regulations in the world with respect to disposal of oily wastewater. Our series of products will help our clients to both reduce the amount of waste generated and maximize the amount clean water that can be discharged at sight.

RFID Solutions

As an independent supplier and technology developer of RFID hardware, we have the identification- and tracking systems to suit your needs.

Rosenberg WorleyParsons

Rosenberg WorleyParsons AS operates in a fully-integrated engineering, fabrication and construction environment with a strong track record in the offshore oil and gas front end engineering and design, reimbursable EPC, long-term maintenance, modifications and operations, subsea fabrication, installation and hook-up markets.

Roxel Products

- Sikkerhetssystemer og SIL, hvordan tilpasse løsninger med hensyn til nye forskrifter - Brønntest- og kontrollsystemer.
- ISO - V&M - Håndtering av utstyr og service for kontraktører
- Pumpe reperasjonssenter - Salg av nye pumper og tilhørende utstyr
- Vinterisering

Safe Yards

Safe Yards perform classification, maintenance and modification of ships, rigs and various marine and ocean-going installations. Clients are oil companies, rig companies, shipowners, aquaculture, defense, port authorities, energy companies, shipyards and equipment manufacturers.

Scandinavian Fittings & Flanges

Scandinavian Fittings and Flanges - Your perfect partner in piping!

Scout CCTV

Scout CCTV – have specialised in the production of offshore crane camera housings. In 2010, NMI developed the magnetically dampened pendulum bracket for offshore cranes and it is from this product that the company went on to develop the complete Scout CCTV range of safety cameras, monitors, and more.

Semco Maritime

EPC project developer, investor and contractor for onshore power plants

Sharp Center Stavanger

SHARP Center er i dag en av de ledende aktørene i Rogaland på multifunksjons-maskiner og tilhørende løsninger. Vi representerer SHARP i fylket og leverer løsninger til store og små bedrifter.

SKF

Besøk SKF for en prat om roterende utstyr og se den den SKF sponsede racingbilen til Universitetet i Stavanger.

Solastranden Golfklubb

Solastranden Golfklubb har gjennom mange år vært en attraktiv samarbeidspartner og møteplass for energibransjen. Med landets lengste golfsesong er vi på SEC2017 med skreddersydde løsninger for din bedrift, og gratis golfkurs til dine ansatte!

South East Asia Technology

The Seatech & Mida booth will promote and invite the industry to:

 

The Malaysian Investment Development Authority (MIDA) and Seatech AS delegation trip to OTC Asia 2018 themed opportunities in Malaysia for Norwegian Industry.

Stahl-Syberg

Your supplier for Exe - Exi - Exd - Exp & High Voltage solutions - Heat Tracing System - Winterization - Control & Monitoring.

Stamas Solutions

Stamas Solutions has it main focus on oil related equipment. This ranges from design, engineering, welding, construction, milling, lathing and machining of new components for the complete range of mechanical industries. Maintenance and repair on oil and gas well components, sub sea equipment and topside mechanical parts.

Statoil

Gå ikke glipp av Statoils åpningsforedrag om Johan Sverdrup onsdag kl 9! I tillegg er det mulig å booke et møte med innkjøpere på møtebørsen begge dager, benytt sjansen!

Stavanger Engineering

Ledende løsningsleverandør for spesialbygde mekanisk utstyr, stålkonstruksjoner og modifikasjonsprosjekter til olje- og gassindustrien

Stena Recycling Norway

Vi samler og foredler alle typer restmaterialer til nye råvarer eller ny energi!

Struktur Messer & Display

Struktur Messer & Display AS har spesialisert seg på olje, gass og energimesser
- der vi organiserer egne paviljonger og paviljonger for offentlige organer / organisasjoner.  

SUS2023

Nye muligheter for dyktige leverandører!
Det planlegges å bygge ca 100.000 m2 nytt sykehus med en total prosjektramme på 8 milliarder kroner. Her er det store muligheter for leverandørindustrien ved å tenke litt utfor boksen, og SUS2023 ønsker å legge til rette for at de lokale entreprenører og leverandører kommer på tilbudslisten!

TESS

TESS er en norskeid og landsomfattende leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold (DVH). Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle formål, med tilhørende tjenester i vidt omfang.

Tranberg

Your supplier for Exe - Exi - Exd - Exp & High Voltage solutions - Heat Tracing System - Winterization - Control & Monitoring.

Traveltext

Kom hjem til ferdig utfylt reiseregning!

Utvikling.org

Hev din kompetanse med et av våre kurs!

Ventistål

Vi vil fokusere/vise frem vårt brede sortiment av HVAC utstyr for olje og gass næringen med hovedfokus på produkter i syrefast utførelse.

Victoria Hotel

Stavangers eldste hotell, og samarbeidspartner med SEC2017.

Øglænd Industrier

Fremtidens support system for EIT, HVAC og Piping

Please reload

bottom of page