top of page
STAVANGER ENERGY CONFERENCE 2017
En messe for Industri og Energi - Uten Jåleri!
 
       Her melder du deg på de forskjellige aktivitetene på SEC2017!

 
Adgangskort for besøkende til messen:
Det er gratis å besøke messen, men alle besøkende må registreres med full kontaktinfo da vi er på et ISPS-område. Når du registrer deg mottar du automatisk et deltakerpass på mail med en unik QR-kode. Vi anbefaler alle å skrive ut denne på forhånd for å unngå kø! Registrer deg her!

Meld deg på konferansen (gratis):
Vi har et fyldig og aktuelt konferanseprogram der du får siste nytt om kommende behov og kontraktsmuligheter. Konferansen er lagt opp slik at du selv velger hvilke foredrag du vil få med deg, og således kan vandre mellom utstilling, møtebørs og konferansen etter eget ønske. Meld deg på her!

Møt innkjøpere på Møtebørsen og book direktemøter med utstillerne:
På Stavanger Energy Conference prøver vi å tilrettelegge for mest mulig business mellom utstillere og besøkende. I den anledning har vi en møtebørs der du kan booke en 10 minutters "speed-date" med innkjøpere fra Statoil, Lundin, Rosenberg WorleyParsons og Semco Maritime. I tillegg prøver vi å fasilitere møter med de respektive utstillerne på messen. Les mer og forhånds book dine møter her!

Meld deg på guidet tur på Rosenberg:
Dette er en unik mulighet til å få en guidet tur på Rosenberg mens produksjonen pågår for fullt! Mindre grupper kles opp i fullt verneutstyr og får en spennende omvisning på verftet. Her er det begrenset kapasitet og førstemann til mølla som gjelder. Bindende påmelding her!

Bestill stand:
Det er noen få ledige plasser dersom du ønsker å stille ut i siste liten. Vi ønsker ingen kostbare stands, fokus skal være på hva dere leverer - ikke innpakningen! Mer informasjon om mulighetene finner du her!

Billetter til kveldsarrangementet:
Kveldsarrangementet er onsdag 7. kl 19-23. Utstillere med inviterte har prioritet, men det vil være noen bord for selskap som ikke har kapasitet til å stille ut denne gangen. Billetter kan bestilles via dette skjemaet eller ved å ta direkte kontakt med en av arrangørene.
bottom of page