top of page

01.06.21 Møt Northern Lights på SEC2021!


De siste brikkene i programmet til årets møteplass for leverandørindustrien begynner nå å falle på plass, og det er en glede å kunne ønske Kim Bye Bruun, Direktør Kommunikasjon og Myndighetskontakt i Northern Lights, velkommen til SEC2021 med foredraget:


CO2-transport- og lagring: klimavennlig industriell omstilling!Northern Lights utvikler verdens første åpne CO2-transport- og lagringsnettverk. Selskapet skal hente og lagre utslipp fra norske og europeiske industribedrifter ved bruk av en fleksibel skipsbasert CO2-transportløsning og permanent geologisk lagring for fanget CO2. Løsningen muliggjør klimavennlig industriell omstilling.Vi ser frem til å høre mer om dette fra Kim i Stavanger 25. og 26. august!


Billettene til både konferansen og messen legges ut i neste uke, så følg med på StavangerEnergyConference.com for de siste oppdateringer!SEC2021

Det handler om å ta del i mulighetene, og på SEC2021 er vi så konkrete som mulig. En samlet leverandørindustri inviterer til den første og største møteplassen etter nærmere to år med lockdown. Hele programmet vinkles mot konkrete muligheter for deg som leverandør, og på Stavanger Energy Conference kan du møte beslutningstakere og innkjøpere i korte 1-1 møter for å avdekke dine muligheter til å bli leverandør til mange av de nye prosjektene fremover!


Med over 100 utstillere og et veldig spennende program gleder vi oss til å se deg i Stavanger over sommeren!

Vi sees i august!

Comments


bottom of page