top of page

09.12.22 Stavanger Energy Conference slår seg sammen med UIS Clean Energy!

13. og 14. september 2023 møter du en samlet leverandørindustri på den stadig viktigere Stavanger Energy Conference (SEC2023).


Det er en populær møteplass som handler om å ta del i mulighetene, og på SEC2023 er vi så konkrete som mulig. I 2021 samlet vi 110 utstillere og 4000 besøkende fra over 500 selskap på Bekhuskaien i Stavanger. Den industrielle og historiske rammen på Bekhuskaien var en god videreføring fra å arrangere på Rosenberg verft utenfor Stavanger. Nå er vi blitt så store at det er på tide å flytte videre til et sted med bedre tilrettelagte fasiliteter, både for utstillingen, konferansene og den stadig mer populære møtebørsen der leverandørene speed-dater innkjøpere.


Når vi nå flytter arrangementet til Stavanger Forum, får vi bedre konferansefasiliteter og økt kapasitet (ifjor var det mange som dessverre ikke fikk plass). Vi har derfor sett på forskjellige samarbeidsmuligheter og alternativ som kan øke kvaliteten ytterligere. Blant disse var det spesielt en aktør som tidlig pekte seg ut, og det er derfor en stor glede å kunne fortelle at vi slår oss sammen med UIS Clean Energy Law and Economics!

UiS Clean Energy Law and Economics Conference er en årlig konferanse, som arrangeres av Handelshøyskolen på Universitetet i Stavanger, og som handler om juridiske, økonomiske, finansielle og industrielle dagsaktuelle spørsmål om ren energi.


Vi gleder oss til neste års kanskje viktigste møteplass for grønn energi og bærekraftig omstilling, og for å gi en smakebit på hva du kan bli med på anbefaler vi en liten kikk på fjorårets program og deltakere på Stavanger Energy Conference og UIS Clean Energy Law and Economics Conference.
Comments


bottom of page