top of page

11.01.23 Hvilke prosjekt er viktigst for din bedrift de neste årene?

13. og 14. september møtes energibransjen i Stavanger på den stadig viktigere Stavanger Energy Conference (SEC2023).


Konferansen har siden første gjennomføring i 2017 hatt et klart fokus på konkrete muligheter for leverandørindustrien, og de siste årene spesielt på nye muligheter i energiskiftet vi står inne i. Her får du siste nytt og oppdateringer på kommende prosjekt og planer, og hva du kan gjøre for å komme i bedre posisjon som leverandør til disse. I tillegg til siste nytt i konferansesalen, vil du kunne booke møter med innkjøpere fra utvalgte prosjekt i utstillingshallen (sist ble det gjennomført hele 347 konkrete B2B-møter!).


Vi er nå i prosessen der vi skrur sammen hovedrammene i programmet, slik at komitéen kan jobbe målrettet mot å få på plass de riktige foredragsholderne. I den anledning er vi interessert i å høre fra industrien selv, slik at vi sammen kan lage en best mulig møteplass. Under får du en smakebit på dag 1, men vi vil gjerne høre fra deg hvilke tema og prosjekt som er de viktigste for din bedrift de neste årene?


KONFERANSEPROGRAM


Dag 1 Innledning Del 1: Forsyningskjeder - utfordringer og muligheter Del 2: Finansiering av det grønne skiftet Del 3: Industrieventyr i horisonten - CCS og hydrogen Del 4: Muligheter i havvind


Dag 2: TBASEC2023 har slått seg sammen med UiS Clean Energy Law and Economics Conference v/Førstemanuensis Kristoffer Svendsen, en årlig konferanse arrangert av Handelshøyskolen på Universitetet i Stavanger. Vi gleder oss over dette samarbeidet, og inviterer samtidig hele industrien å bli med på å skape årets møteplass for konkrete muligheter i det grønne energiskiftet!
Det er fremdeles over 8 måneder til vi møtes, men for å gi en smakebit på hva du kan bli med på anbefaler vi en kikk på fjorårets program og deltakere på Stavanger Energy Conference og UIS Clean Energy Law and Economics Conference.


På bakgrunn av stor interesse for SEC2023 og behov for mer kapasitet, har vi allerede meldt flytting til Stavanger Forum!

Flyttingen gir oss den ekstra kapasiteten vi trenger for å kunne by på på to-dagers messe og høyaktuelt konferanseprogram, B2B Møtebørs samt vår nye studentsatsning Generasjon Z, alt vinklet inn mot forretningsmuligheter i det pågående grønne skiftet!


Ta gjerne kontakt med oss for mer info om arrangementet, eller book din stand allerede i dag.
コメント


bottom of page