top of page

16.01.23 Invitasjon - Stavanger Energy Conference 13.-14 September

Vi har nå sluppet de første gratisbillettene til SEC2023. Disse kan hentes på TicketCo, og gir deg tilgang til hele området utenom konferansen og møtebørsen.


Stavanger Energy Conference - Utvidede muligheter for den "tradisjonelle leverandørindustrien" - 13.-14. September Stavanger Forum!


Det som skiller Stavanger Energy Conference fra andre arrangement, foruten et lavere kostnadsnivå, er at vi fokuserer på konkrete muligheter for leverandørene som deltar. I tillegg til en topptung konferanse med siste nytt om kommende prosjekt, bistår vi derfor med å sette opp direkte møter med innkjøpere fra de store spillerne (inkludert foredragsholderne).


Konferansen har siden første gjennomføring i 2017 hatt et klart fokus på konkrete muligheter for leverandørindustrien, og de siste årene spesielt på nye muligheter i energiskiftet vi står inne i. Her får du siste nytt og oppdateringer på kommende prosjekt og planer, og hva du kan gjøre for å komme i bedre posisjon som leverandør til disse. I tillegg til siste nytt i konferansesalen, vil du kunne booke møter med innkjøpere fra utvalgte prosjekt i utstillingshallen (sist ble det gjennomført hele 347 konkrete B2B-møter!).


Vi har videre slått oss sammen med UiS Clean Energy Law and Economics Conference, en årlig konferanse arrangert av Handelshøyskolen på Universitetet i Stavanger. Dette styrker blant annet tilgangen til kompetanse og nye spillere, og gir økte muligheter og verdi til årets deltakere.

(Du finner fjorårets program og deltakere på Stavanger Energy Conference og UIS Clean Energy Law and Economics Conference.)


Fordeler til deg som utstiller

  • Møtebørsen er forbeholdt utstillere. Gjennom vårt møtebookingsystem, kan du som utstiller forhånds booke direktemøter med innkjøpere og prosjektledere til utvalgte selskaper. Dette er ekstremt populære møter, og hensikten med møtene er i hovedsak å opprette dialog. Dette er en fin måte å planlegge og effektivisere deltagelsen på best mulig vis.

  • Tilgang og deltagelse på Generasjon Z er forbeholdt utstillere. Mange bedrifter leverer mer eller mindre de samme produkter og tjenester, noe som medfører at betydningen av de menneskelige ressurser blir vektlagt høyre enn noensinne. Ferske tall viser at ledigheten er rekordlav med 1,6 prosent (vi må tilbake til før finanskrisen i 2008 for å finne lignende tall). Næringen har behov for å tiltrekke seg de beste hodene fremover, og på Generasjon Z vil vi tilrettelegge for gode møter med fremtidens fagarbeidere og talenter.

  • Mulighet for gratis profilering i nyhetsbrev Hjelp til møtebooking med andre utstillere (sålenge det er relevant, bistår vi deg med å booke møter med andre utstillere i forkant!)


Kostnader og påmelding

  • Standard stand: NOK 2950,-/kvm + NOK 6000,- registreringsavgift. Inkluderer vegger, tilgang til Møtebørs, 2 billetter til kveldsarrangementet

  • Konferanse begge dager koster NOK 7900,- eks mva, faktureres i tillegg

  • Mer info og påmelding på www.StavangerEnergyConference.comComments


bottom of page