top of page

18.06.21 Reverserer Oljeprosessen på SEC2021!

Årets første og største møteplass for leverandørindustrien, Stavanger Clean Energy Transition Summit 2021, nærmer seg nå utsolgt i flere kategorier til tross for utvidelsene. De fleste foredragene i konferanseprogrammet er også nå bekreftet, og sist ut Altera Infrastructure.


Altera Infrastructure har i flere tiår hentet hydrokarboner til flytende produksjonsenheter og fraktet de med skip til terminaler rundt Nordsjøen. Nå snur de prosessen!


Gjennom prosjektet Stella Maris skal Altera sammen med partnere utvikle og skalere kjent teknologi for karbonfangst og -lagring, og regner i første omgang med å kunne lagre hele 10 millioner tonn CO2 per år. Dette vil kreve solide investeringer og nybygg i alle deler av verdikjeden.Møt Alteras representanter Stig-Morten Helland (leder, CCS) og Christian Fjell (bærekraftsansvarlig) for en presentasjon av dette storskala CCS-prosjektet på SEC2021 under tittelen:

Stella Maris CCS - Reverserer Oljeprosessen.


Stig-Morten Helland, Leder CCS
Christian Fjell, Bærekraftsansvarlig


Les mer om "Trygg Messe", programmet og hvilke andre selskap du kan møte på StavangerEnergyConference.com.


De første konferansebillettene går til utstillerne, men vi håper å få frigjort ca 100 billetter for salg til besøkende gjennom TicketCo.


Vi gleder oss nå virkelig til august, og håper å se deg i Stavanger når det braker løs!
Comentários


bottom of page