top of page

20.04.23 Alliansers betydning i suksessfull utvikling av verdikjeder!

13. - 14. september samles leverandørindustrien for å navigere i de store energiprosjektene fremover. Når flere 100 milliarder skal investeres, er det naturlig at ny og bærekraftig teknologi står i fokus. Hvilke prosjekt kan være aktuelle for din bedrift? Og hvordan kan du posisjonere deg for å bli en del av disse når kontraktene deles ut? Svar på dette og mye mer prøver vi å gi når vi atter en gang samles på Stavanger Energy Conference - kanskje den viktigste møteplassen for og av leverandørindustrien!


Med stadig større prosjekt innen fornybar energi, må gamle verdikjeder fornyes, og nye komme til. Felles for alle er at de vil bli stilt overfor stadig hyppigere krav til endring og utvikling, og vi vil se mange nye konstellasjoner og allianser i tiden fremover. Det er derfor en glede å kunne ønske velkommen Windstaller Alliance og Guro Høyaas Løken til SEC2023!Om Windstaller Alliance Windstaller Alliance kombinerer kreftene til Aker Solutions, Deep Ocean og Solstad Offshore i en fornybarallianse som drar nytte av alles ekspertise og erfaringer. Dette gjør de istand til å levere fleksible tjenester innen offshore havvind og andre marine operasjoner.
Guro Høyaas Løken, Managing Director / Head of Windstaller Alliance

Guro har bred erfaring innen ledelse og teknisk arbeid fra en 25 år lang industrikarriere i sentrale posisjoner både internasjonalt og i Norge. Hennes tidlige oppgaver inkluderer arbeid med dypvannsplattformer og design av forankring til installasjon planlegging og utførelse av marine operasjoner. Løkens siste jobb var som konserdirektør for FPSO segmentet og før det direktør for resirkulering og marine operasjoner i Kværner. Hun har også hatt lederposisjoner i EMAS Chiyoda Subsea, EMAS AMC, Technip, Aker Marine Contractors og Aker Engineering. Løken har en utdannelse som sivilingeniør fra NTNU innenfor marin teknikk.Vi gleder oss til å møte Guro og høre mer om hvordan dette kan gjøres under tittelen:

Alliansers betydning i suksessfull utvikling av verdikjeder!
Comments


bottom of page