top of page

27.10.2022 Leverandørindustrien melder sin ankomst til SEC2023!

På bakgrunn av stor interesse og behov for mer kapasitet, er det nå bekreftet at vi flytter til Stavanger Forum neste år!Historisk har det vært viktig for oss å knytte arrangementet opp mot betydningsfulle regionale industrilokasjoner, slik som de årene vi var på Rosenberg Verft og nå senest på Bekhuskaien midt under pandemien. Bakgrunnen for dette er at SEC er et arrangement for og av leverandørindustrien, og rammene med industriproduksjon, sveising og hamring vegg-i-vegg har vært med på å skape en helt spesiell atmosfære som har vært positiv for deltakerne og regionen. Samtidig stilles det større krav til infrastrukturen når arrangementet stadig øker i størrelse, med tilhørende kapasitetsbegrensninger på hvor mange bedrifter som får plass.


Flyttingen gir oss denne ekstra kapasiteten vi trenger, og vi merker at stadig flere ønsker å prioritere deltakelsen her neste år når vi samles under paraplyen:


Utvidede muligheter for den "tradisjonelle leverandørindustrien"

(Stavanger Forum 13.-14. september 2023) Gi oss en lyd for mer informasjon om hva vi kan gjøre for din bedrift, og følg med på www.StavangerEnergyConference.com for oppdateringer og nyheter!

Comments


bottom of page