top of page

29.03.23 Eksfin på SEC2023 - Finansieringsmuligheter innen havvind!

13. og 14. september 2023 møter du en samlet leverandørindustri på den stadig viktigere Stavanger Energy Conference (SEC2023).


Det er en populær møteplass som handler om å ta del i mulighetene, og på SEC2023 er vi så konkrete som mulig. I 2021 samlet vi 110 utstillere og 4000 besøkende fra over 500 selskap på Bekhuskaien i Stavanger. Når vi nå flytter vi til Stavanger Forum, får vi enda bedre muligheter til å fasilitere møter mellom utstillere og innkjøpere. Som vanlig presenterer vi siste nytt om de store kommende prosjektene, og viktigst av alt - hvordan du som leverandør kan komme i posisjon til å levere på disse!Eksfins rolle innen finansiering av havvind

v/Anders Gerlach Nielsen, Head of Section Renewable Energy & Industry - Large Corporate, Eksfin
Det skal investeres 10-talls milliarder i fornybar energi de neste årene, noe som gir store muligheter for innovative leverandører. Men, hvordan kan vi som leverandører få tilgang til disse midlene?


Til SEC2023 kommer Anders Gerlach Nielsen, Head of Section Renewable Energy & Industry - Large Corporate, Eksfin. Han vil foruten å delta i paneldebatten, holde en presentasjon som tar for seg etterspørsel og betydning av eksportkredittfinansiering innen havvind, og gå inn på hvilke finansieringsmuligheter Eksfin tilbyr.


Du vil også kunne møte Eksfin sammen med en rekke andre sentrale aktører på en egen "finansieringsøy" i den største utstillingshallen. Her vil du som leverandør kunne få konkrete svar og tilbakemeldinger på hvordan du skal gå frem for å sikre kapital til innovasjonsprosjekt, enten låne- eller investorfinansiert!


Les mer om arrangementet og sikre deg plass på www.StavangerEnergyConference.com!Yorumlar


bottom of page