top of page

31.03.2023 Møt Phoenix Contact på SEC2023!

13 og 14 September 2023 arrangeres Stavanger Energy Conference for fjerde gang. SEC2023 har utviklet seg til å bli en avgjørende arena der vi setter søkelys på konkrete muligheter i en aksellererende energi- og industribransje i stadig endring. På SEC2023 er vi så konkrete som mulig. En samlet leverandørindustri møtes til to dager med messe og topptung fagkonferanse. Her møter du både beslutningstakerne og brukerne, og får siste nytt om de mange nye prosjektene fremover. Siden starten på Rosenberg tilbake i 2017, har SEC etablert seg som en viktig møteplass der leverandørene viser frem kompetanse og teknologi, og møter med innkjøpere og prosjektledere til forhåndsbookede møter. Det er vanskelig å finne en region med en bedre utviklet verdikjede for energisektoren enn Stavanger og Rogaland. Regionen har naturgitte fordeler med mye fornybar kraft, nærhet til Europa, og den riktige kompetanseprofilen i befolkningen. Regionen spenner over flere energibærere; fra biomasse og sol, til vind- og vannkraft, og ikke minst den verdensledende olje- og gassklyngen. Sistnevnte står for store deler av sysselsettingen og verdiskapningen i regionen. Samtidig ser vi at stadig mer av kompetansen og teknologien fra "Oljå" ikke bare brukes innen fornybar energi, men også innen havbruk og mer tradisjonell industri. Selv om overgangen til grønne energikilder er godt igang, vil vi være avhengig av tilgangen til fossile energikilder i mange år fremover. Samtidig må utslippene ned, og for å få til det må den tradisjonelle olje- og gassindustrien ta sin del av ansvaret for å gjøre leting og produksjon mer bærekraftig.



Som vanlig ønsker vi med jevne mellomrom å presentere noen av leverandørene du kan møte på utstillingen, og denne ukens selskap er Phoenix Contact!


Phoenix Contact – 100 år med lidenskap for teknologi og innovasjon!


I 2023 feirer Phoenix Contact 100 år med teknologiske og mellommenneskelige forbindelser. Nå er vi markedsledende på verdensbasis og en innovasjonskraft for elektrifisering, nettorganisering og automatisering på veien inn i en smart verden.



bottom of page