top of page

Alvøen AS din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner!


Alvøen AS leverer maskiner for plateskjæring og permanent merking, samt stort utvalg av skiltemner, skiltplater og skiltsystemer. Vi har siden starten i 1985 levert over 3400 CNC freseanlegg, graveringsmaskiner og lasersystemer til kunder innen skiltbransjen, trebransjen samt generell industri. Produktlinjen er bred, og vi har maskiner som passer de fleste merke og skjærebehov. Vi har nødvendige slitedeler for alle maskiner på lager i Alvøen.


Epilog lasermaskiner

Alvøen AS er stolt leverandør av Epilog lasermaskiner. Epilog er basert i Colorado, USA og er en av de få store produsentene av flatbord lasermerkere på verdens markedet. Siden starten i 1988 har Epilog Laser jobbet hardt for å bli markedslederen innen lasergravering, -skjæring og -merking. De er innovatører. De er problemløsere. De satser på å designe og produsere lasersystemer med toppkvalitet. Epilog produkter preges av meget god stabilitet, svært høy brukervennlighet og kvalitet.

Vi presenterer

FUSION EDGE 12


Epilog har kombinert den siste teknologien og de siste funksjonene i Fusion Edge. Maskinen har graveringsteknologi av høyeste kvalitet, innlemmet i et liten maskin. Det gjør at kundene får den nyeste teknologien samlet i et transportabelt format. Fusion Edge har berøringsskjermpanel, kameraposisjonering og jobbsporingsfunksjonalitet for et raskt og enkelt oppsett for kutte og graveringsjobber.


arbeidsområde 610 x 305 x 178 mm (x,y,z akse)

CO2 Laser 30, 40, 50 eller 60 watt

Fiber Laser 30 watt


Gravering med høy hastighet

Fusion Edge graveringshastighet 3,05 m/s og 5G akselerasjon gir den raskeste graveringen i bransjen i et kompakt format.


IRIS™ kameraposisjonering

Et overhead-kamerasystem gir et sanntidsbilde av arbeidsområdet for plassering av filen. Dra og slipp filen din på skjermen for en forhåndsvisning av jobben.


Berøringspanel

Velg mellom jobber, autofokuser laseren og kjør jobber på nytt med ett tastetrykk på den brukervennlige berøringsskjermen på laseren.


Kommunikasjon

Fusion Edge har integrert Ethernet, USB og trådløse alternativer for å koble laseren din til nettverk.


SAFEGUARD™-funksjoner

Med sidekabinetter, en fullstendig dekket x-akseenhet og dekket linseenhet, holder mekanikken i lasermaskinen ren.


Luftkjøling-air assist

Ren trykkluft blir tilført direkte mot skjæreoverflaten, for å fjerne oppflamming og brennbare gasser fra laserens kontaktpunkt, noe som gir en renere skjæring.


Radiance Optics ™

Sørger for jevn strålekvalitet på hele arbeidsbordet.


1 GB minne i maskinen

Forbedre arbeidsflyten med 1 GB RAM. Du kan lagre filene du bruker ofte direkte i maskinens minne.


Kulelager av stål med lang levetid

Dobble kulelager av stål på begge sider av laservognen på x-aksen. Reduserer vibrasjon og sørger for stabil gravering i høye hastigheter.


https://www.epiloglaser.no/lasermaskiner/fusion-edge-laser-cutter-engraver/

https://www.youtube.com/watch?v=pfeIDHnwn0o&feature=emb_title


Andre systemer vi leverer er:

Multicam, Sisma fiberlasere, Vision, Markator, Lighthouse og Summa.


STÅLSKILTPRODUKSJON

Egendefinerte skiltemner i stål og aluminium skåret til mål - på brett eller enkeltvis


Med vår effektive fiberlaser-kutter leverer vi emner av høy kvalitet. Emnene blir kuttet med høy presisjonsbearbeiding, som igjen gir perfekte kutteresultater gang på gang.

Laserens software optimaliserer kutteordrer automatisk som gjør at vi kan produsere effektivt, redusere avfall og levere ordrer raskere. Leveringstid 2-3 dager og ingen startkostnad.


Det er mulig å bestille direkte via vår nettside, epost eller telefon. På nettsiden vår vil du enkelt kunne definere emnestørrelse og hullplassering. Se link under.

Emnene blir produsert og pakket her hos oss i Alvøen, klar for bruk i lasermerkemaskiner og graveringmaskiner. Dekkfolie er fjernet, og emner leveres ripefri, pakket i skumplast.


Vi kan levere emnene praktisk på brett, klar til å legges i merke maskinen. Om de er mindre enn 500 x 500 mm leveres skiltemnene på "brett" slik at de enkelte skiltene kan brekkes ut av brettet etter merking. Emner større enn 500x500 mm leveres enkeltvis.


Emner leveres i 316 stål og eloksert aluminium - med eller uten cerdec metallmerkespray.


https://www.alvoen.no/skiltemner-og-plater/emner-i-staal-og-aluminium


Vi har et bredt utvalg av plater og emner for gravering, merking og skjæring lagerført. Ta en titt innom nettsiden vår for mer informasjon eller ring oss gjerne for en uforpliktende samtale.Comments


bottom of page