top of page

09.06.21 Gratis stand på SEC2021!

Vi er nå på god vei inn i lysere tider, både i form av været og sommeren, men vel så viktig i form av en gradvis gjenåpning av samfunnet. Signalene fra myndighetene og andre store aktører som planlegger arrangement i samme tidsrom, er at det vil kunne avholdes fysisk messe og møteplass i full skala (selvfølgelig etter en hver tids gjeldende retningslinjer fra FHI)!


Den samme optimismen merker vi i pågangen fra bedrifter som nå melder sin ankomst til Stavanger 25.-26. august. Optimismen om at leverandørindustrien igjen kan samles på den første og største møteplassen på nærmere to år. Dette gir oss også mulighet til å utvide området der vi tilbyr gratis plass til de vi har valgt å kalle "Morgendagens Selskap" (i området merket "NewTech" på vedlagte utstillingskart).Gratis standplass - hva må til?

- Spennende teknolgi som kan minske CO2-avtrykket/effektivisere energibransjen

- Potensial til å bli en betydelig regional arbeidsgiver

- Ungt selskap som ikke har kommet i kommersiell fase enda

- Bevist gjennomføringsevne og lønnsnivå i nedre enden av skalaen


Tips oss gjerne dersom du kjenner til noen selskap som kvalifiserer til (og fortjener) en gratis plass på SEC2021!Foreløpig program og oversikt over hvem som kommer finner du på StavangerEnergyConference.com


Ellers håper vi å få lagt ut billetter til messen og konferansen i neste uke, vi vil da sende et eget nyhetsbrev som dekker dette.


Vi gleder oss nå virkelig til august, og håper å se deg i Stavanger når det braker løs!


Comments


bottom of page