top of page

09.08.21 Møt Horisont Energi på SEC2021!

Årets første og største møteplass for leverandørindustrien, Stavanger Clean Energy Transition Summit 2021, går av stabelen 25.-26.august, og du er invitert!


Endelig kan industrien møtes fysisk igjen under trygge forhold, og vi legger opp til et omfattende program med 2400 kvm utstillingsområde, to-dagers toppkonferanse, og en yrende møtebørs.


En av de du kan møte på konferansen er Bjørgulf Haukelidsæter Eidesen, CEO og grunnlegger av Horisont Energy.Han vil gi en nærmere innføring i utviklingen av Barents Blue, verdikjedene og hvilke muligheter som følger av dette banebrytende prosjektet. Planen er å bygge Europas første karbonnøytrale fabrikk for produksjon av blå ammoniakk i stor skala, og anlegget vil tilby en klimavennlig anvendelse for en betydelig del av naturgassen fra Barentshavet.SEC2021

Det handler om å ta del i mulighetene, og på SEC2021 er vi så konkrete som mulig. En samlet leverandørindustri inviterer til den første og største møteplassen etter nærmere to år med lockdown. Hele programmet vinkles mot konkrete muligheter for deg som leverandør, og på Stavanger Energy Conference kan du møte beslutningstakere og innkjøpere i korte 1-1 møter for å avdekke dine muligheter til å bli leverandør til mange av de nye prosjektene fremover!


V E L K O M M E N!

Comments


bottom of page