top of page

24.04.23 Møt Reàl Marine på SEC2023!

13. - 14. september møtes en samlet leverandørindustri på Stavanger Forum for å navigere i kontraktsmuligheter i det grønne skiftet. 10-talls milliarder skal investeres fremover, og tilgang til de mange nye prosjektene er fokus når Stavanger Energy Conference inviterer til 2 dager med konferanse, messe og møtebørs i Norges Energihovedstad!


Vi ønsker med jevne mellomrom å presentere noen av de beste leverandørene du kan møte på utstillingen, og gjerne presentere nye produkter og teknologi. Denne uken ønsker vi å trekke frem Reál Marine og deres Rapid Bolt!


Reál Marines Rapid Bolt - Revolusjonerende låseskiver som passer de fleste flensestørrelser! Reál Rapid Bolt ble i utgangspunktet funnet opp for å feste våre Rapid Soft Cover. Der hvor vi tidligere hadde ca 20 forskjellige størrelser plugger for å feste flensebeskyttere, har vi nå 3 forskjellige størrelser låseskiver som passer omtrent alle flenesstørrelser og typer. Bolten festes lynraskt, krever ingen verktøy og er gjenbrukbar. Når den omsider må byttes ut er plasten vi har brukt resirkulerbar!


Reál Rapid Bolt kan selvfølgelig også brukes til alle applikasjoner der du trenger et solid feste, men der stålbolter blir for mye og strips ikke er egnet.
Vi ønsker både nye og eksisterende kunder velkommen til en prat på standen vår på SEC2023!

- Erik Holsvik, Sales Manager Reál MarineComments


bottom of page