top of page

Møt Staveng Trasfera på SEC2021!

På onsdag åpner den første og største møteplassen for energibransjen etter nedstengningen av Norge, Stavanger Clean Energy Transition Summit (SEC2021).

I samråd med Avonova, en av landets fremste eksperter på smittevern, legges det opp til fysisk messe under trygge rammer på Bekhuskaien i Stavanger sentrum (les mer om Trygg Messe på StavangerEnergyConference.com).

En av de mange du kan møte er Staveng Transfera AS, som er et datter selskap av Stavanger Engineering. De er langt fremme når det gjelder smarte og innovative løsninger for material håndtering, løfte løsninger og robotisering , og har i dag utviklingsprosjekt LoadMaster i samarbeid med Equinor og Innovasjon Norge.De utvikler løsninger for flere typer industrier som Offshore vind, Havbruk,Olje & Gass og maritim industri.

Du kan møte dem og høre mer om hva de har å tilby på stand B102

Vi forventer veldig mange besøkende til messen (det er like trygt som å gå på et kjøpesenter), og oppfordrer alle til å registrere seg god tid i forkant, og om mulig hente ut billettene dagen før! Det er gratis å besøke messen, men skal du ha med deg alle foredragene er det en kostnad for de siste billettene vi har igjen (begrenset kapasitet). Fullt program, oversikt over møtebørs, utstillere og billetter finner du sammen med mer informasjon om "Trygg Messe"StavangerEnergyConference.com.


Vi håper å se deg i Stavanger på onsdag denne uken!

Comments


bottom of page