top of page

27.01.21 Muligheter i Norsk batteriindustri!

Ved hjelp av treflis og sand har norske Beyonder utviklet en unik batteriteknologi som kan spille en vesentlig rolle i elektrifiseringen av industri og tungtransport. Iløpet av 2021 settes en fullautomatisert produksjonslinje opp på Forus (pilot), og arbeidsstokken skal tredobles. Går alt etter planen, åpner Beyonder Battery Factory for fullskala produksjon i 2024. Dette er høyteknolgisk landbasert prosessindustri som vil gi mange grønne arbeidsplasser og eksportinntekter i årene fremover!Hvilke muligheter ligger det i batteriindustrien for leverandørindustrien og Norge som eksportnasjon?

Dette vil CEO Svein Kvernstuen og resten av teamet forsøke å gi svar på under Stavanger Clean Energy Transition Summit 25. - 26. august.


Bærekraftig Endring av Energibransjen - Store Muligheter for Leverandørindustrien og Regionen!


Stavanger Energy Conference har vokst seg ut av Rosenberg, og flyttes til Stavanger sentrum for også å øke tilgjengeligheten for besøkende. Hovedtema er overgangen til renere energikilder, og mulighetene som følger i denne. Denne overgangen har allerede begynt å skape endel ringvirkninger for leverandørindustrien, og mulighetene til å bidra og ta del i dette skiftet blir stadig flere. Grunntanken er at vi som en samlet leverandørindustri lager et arrangement som løfter hverandre, og skaper positive ringvirkninger for regionen.


Det handler om å ta del i muligheten, og på SEC2021 er vi så konkrete som mulig. Alle presentasjoner skal vinkles mot konkrete muligheter for leverandørindustrien, og følges opp med en møtebørs der du og din bedrift kan diskutere muligheten for nettopp dere videre. Les mer om hvordan du kan bli endel av dette, følg med på programmet og hold deg oppdatert på SEC2021!


Vi sees i august!


Comments


bottom of page