top of page

Nordic Steel er Norges grønneste stålsenter.

Vi leverer kvalitet til Norges viktigste næringer hver eneste dag.


Nordic Steel har siden oppstarten i 1998 posisjonert seg som et av Norges mest seriøse og ledende kompetansesenter innen stål. Vi utfører fabrikasjon av stål og bygger strukturer til de mest komplekse og krevende prosjektene.


- Vi er stolte av å levere mekanisk produksjon og prosjektledelse av høy kvalitet til kunder i alle bransjer. Noen av våre største kunder er innen olje og gass og fornybar industri og vi får stadig kontrakter på viktige prosjekter i disse næringene, forteller Børre Lobekk, daglig leder i Nordic Steel.


Nordic Steel leverer blant annet til:

• Doggerbank

• Bacalhau

• Elektrifisering av Johan Sverdrup

• Jotun FPSO

• Norsk Vind Energi

Doggerbank Nordic Steel

Viktige aktører i alle bransjer velger Nordic Steel på grunn av kvalitet, leveringspresisjon og konkurransedyktige priser, men i økende grad også fordi vi er med og tar et solid ansvar for det grønne skiftet.


- Det grønne skiftet er fremtiden og det skal vi være med på. Det er derfor helt riktig for oss å være med på et gigantprosjekt som Doggerbank, poengterer Lobekk.


Grønn fremtid og norsk produksjon

Nordic Steel har samtlige sertifiseringer som kreves i markedet. Det er også en selvfølge for oss å levere på strenge miljøkrav.


- Stadig flere kunder spør oss om grønt stål og miljøvennlige løsninger. I mange anskaffelser ser vi krav til bærekraftig produksjon og CO2-regnskap. Det får du hos Nordic Steel, understreker Børre Lobekk.


Mange velger også Nordic Steel fordi selskapet er en totalleverandør der kunden kan være med fra idé til produkt. Produksjonen foregår i fabrikken vår på Bryne, der kunden kan være tett på prosessen, samtidig som vi garanterer norsk kvalitet og sikrer lokale arbeidsplasser.


Jotun Nordic Steel

Tar bærekraftsansvar

Nordic Steel holder til i nye, moderne lokaler på Bryne. Helt siden 2014 har selskapet vært sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift og det er dokumentert at vi tar miljøansvar gjennom arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.


Å ta vare på miljøet i arbeidet vårt i produksjonen, samtidig som vi velger de rette leverandørene innen alt fra transport til produkter, mener vi er sentralt for en bærekraftig utvikling.


I Nordic Steel vil vi litt mer enn alle andre og det skal være god økonomi å bruke oss.


Vi ser frem til å møte dere i Stavanger i august.


Gå inn på www.nordicsteel.no for å lese mer, eller kontakt oss på post@nordicsteel.no om du tror vi kan bidra til deg og ditt prosjekt.


Comments


bottom of page