top of page

Northcom er et av Nordens ledende selskap innen kritisk kommunikasjonsløsninger. De er del av et nordisk konsern som omsetter for rundt en halv milliard årlig, med selskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.


Northcom har i snart 40 år levert løsninger til offentlig og privat sektor. Med kompetente ansatte som ligger helt i front med teknologisk kunnskap, og med en bred erfaring i en rekke bransjer tilbyr Northcom løsninger innen Connectivity, DMR, Tetraterminaler, basestasjoner og integrerte løsninger.


Northcom er i dag en stor leverandør til offshore bransjen, og har levert systemer til flere havvindparker både for Equinor (Hywind) og i vårt søsterselskap i Danmark for blant annet Siemens.


"SD-WAN løsning fra Northcom"

SEC2021

På SEC2021 vil du få en presentasjon av fremtidens kommunikasjonsløsninger for havvind og andre energi sektorer i dag og i fremtiden. Utover det vil du kunne få et innblikk i kommunikasjonsteknologier som brukes i dag og fremtidige løsninger. Northcom skaper i dag løsninger som sikrer at alle ledd i verdikjeden har sømløs kommunikasjon og tilbyr teknologi som møter de strenge kravene for sikkerhet og stabilitet. Vi jobber med flere større prosjekter innen 5G teknologi, neste generasjons kommunikasjon og øvrig teknologi vi mener vil være viktig for industrien i fremtiden.


Northcom tror på innovasjon og er alltid på utkikk etter å lære mer om sine kunder, så de håper derfor at de kan også lære mer om hva deres reelle utfordringer er i dag, så de står bedre rustet til å løse dem.


Northcom`s verdier

- Pålitelig. Northcom har som mål å være en organisasjon hvor deres forpliktelser og ansvar mot deres kunder og ansatte er av den høyeste prioritet. Deres kompetanse og kapasitet er til å stole på. De tilbyr løsninger som er pålitelige, når kommunikasjon er på sitt viktigste.

- Innovativ. Northcom verdsetter nysgjerrighet, kreativitet og søker alltid etter å utfordre status quo. De har som mål å være fremst innen kritisk kommunikasjons løsninger.

- Samarbeid. Northcom respektere individet. De jobber sammen for å overgå forventningene.

Commentaires


bottom of page