top of page

20.08.21 Nye verdikjeder i fokus på SEC2021

På onsdag åpner den første og største møteplassen for energibransjen etter nedstengningen av Norge, Stavanger Clean Energy Transition Summit (SEC2021).

I samråd med Avonova, en av landets fremste eksperter på smittevern, blir det messe, konferanse og møtebørs på Bekhuskaien i Stavanger sentrum.


Konferanseprogrammet er det sterkeste vi noengang har hatt, og den røde tråden er skreddersydd for en leverandørindustri på jakt etter forretningsmuligheter i det grønne energiskiftet. Felles for mange av foredragene, er fokuset på nye verdikjeder under etablering, og hva en som leverandør må gjøre for å bli endel av disse!?


Lokale verdikjeder står også sentralt innen biogass når Lyse og Ivar går på scenen med: Fra avfall til ressurs – biogass er sirkulærøkonomi i praksis Biogass er avfallsavhending med fornybar energi som bonus. Omstilling av landbruket og oppdrettsnæringen gir behov for å behandle mer avfall som kan gi oss mer biogass. Lyse, IVAR og Felleskjøpet ønsker å bidra til mer biogassproduksjon. Hvordan kan vi skape en verdikjedene lokalt?


Vi forventer veldig mange besøkende (det er like trygt som å gå på et kjøpesenter), og oppfordrer alle til å hente billletter på forhånd for å unngå kø.

Fullt program, oversikt over møtebørs, utstillere og billetter finner du sammen med mer informasjon om "Trygg Messe"StavangerEnergyConference.com


Velkommen til to hektiske dager!bottom of page