top of page

RA Aluminium har mer enn 30 års erfaring innen utvikling, design, produksjon og installasjon av aluminiumkonstruksjoner.


RA Aluminium leverer skreddersydde løsninger av høy kvalitet og vi setter vår ære i å møte kundenes etterspørsel og behov. Vi har kunder innen offshore, maritime, industri, bygg og anlegg, oppdrettsnæringen og luftfartsindustrien.


Vi er markedsleder på standard og skreddersydde transport og oppbevaringskasser, med og uten innredning og løftesertifikat. Vi lagerfører et stort utvalg av alukasser, Peli, Nanuk kasser og innredningsmateriell samt har egen CNC fres for rask og presis produksjon.


Aluminium er både praktisk og miljøvennlig. Det er 100% resirkulerbart, og ved gjenvinning brukes kun 5 prosent av energien som trengs for å produsere ny aluminium.


I RA Aluminium finner du en allsidig og innovativ partner. Med øye for varig kvalitet, design og maksimal ytelse leverer vi CE merkede produkter og er sertifisert og jobber i samsvar med ISO 9001/ISO14001 standardardene for kvalitet, ledelse og miljø.RA Aluminium lever blant annet til:

  • Sakhalin Energy/Shell (Aviation)

  • IKM (Logistikk produkter)

  • Norse Asset Solution (Oppdrett)

  • Entreprenørfirma Kvia (Industri)

  • Cameron (Offshore)

  • Westcon (Marine)

  • Newcastle United FC (Vekstlysanlegg)«Aluminium er mye på en gang: så hvitt som sølv, så holdbart som gull, så utholdende som jern, så smeltbart som kobber og så lett som glass. Det er lett å bearbeide; det er et mineral det er rikelig av i naturen, aluminiumsoksyd danner basis i de fleste bergarter; den er tre ganger lettere enn jern! Kort sagt, det ser ut til å ha blitt laget eksplisitt for å skaffe materiale til vår rakett!»


— Julius Verne (1828-1905), i boken From Earth to the Moon (1865)

Comments


bottom of page