top of page

08.04.21 "Transition of energy - how to play it?" v/Rystad Energy

Etter en litt annerledes påske, går det nå forhåpentligvis mot lysere tider slik at vi 25. august kan åpne dørene for det første og største post-covid møteplassen etter nedstengningen av Norge.


Leverandørindustrien trenger sårt en pause fra Teams og Zoom, vi trenger å møtes fysisk. På Bekhuskaien i Stavanger Sentrum, med en kapasitet til å huse 300 utstillere og 12.000 besøkende, legger vi derfor opp til et fullspekket program med møtebørs, workshops og foredrag, alt vinklet mot konkrete muligheter for leverandørindustrien i det pågående grønne skiftet.


Blant de mange som stiller opp og bidrar til SEC2021, er Rystad Energy med et foredrag vi virkelig ser frem til:


Service Market: Turbulence and Transition


- Turbulent times in Oil and gas - how to time it?

- Transition of energy - how to play it?

- Supplier´s survival guide


v/Audun Martinsen, Head of OFS

research and Partner, Rystad EnergyRystad Energy er et uavhengig analyse- og rådgivningsselskap innen energi med hovedkontor i Oslo.


Selskapet har utviklet enorme globale databaser innen fossil og fornybar energiproduksjon og relaterte leverandør- og serviceindustrier. Basert på denne store mengden data leverer selskapet analyser og konsulenttjenester til globale klienter innen energibransjen, blant annet oljeselskaper og produsenter av fornybar energi, myndigheter, leverandørselskaper og investorer.


Hold deg oppdatert på programmet og les mer om hvordan du kan bli en del av dette på www.StavangerEnergyConference.comComments


bottom of page