top of page

SPONSORER OG STØTTESPILLERE

Stavanger Energy Conference (SEC) er resultat av et felles bransjeløft med utspring i det brutale oljeprisfallet i 2014. Leverandørindustrien trenger flere ben å stå på, flere prosjekt å levere til, og ny teknolgi å utvikle for å ha en mer stabil og forutsigbar fremtid. Det pågående grønne skiftet er en fantastisk mulighet for den tradisjonelle leverandørindustrien, og regionen, til å utvikle seg i en bærekraftig retning.

 

SEC har alltid vært, og skal alltid være, en lavkosts arena for optimisme der leverandøren møter hverandre såvel som kundene. Med sitt utpregede fokus på konkrete møter og kontraktsmuligheter, har SEC over årene blitt en viktig møteplass for industrien der ingen er for små til å være med. Og nå, etter nesten to år med lockdown, ligger SEC an til å bli den første, største og kanskje viktigste møteplassen for leverandørindustrien etter gjenåpningen av landet.

Mye av æren for dette skyldes våre fantastiske sponsorer og samarbeidspartnere som tidlig har vist sin støtte og tiltro til dette ambisiøse prosjektet. Hver uke presenterer vi en ny sponsor der selskapene selv forteller om hva de kan levere, og hva de vil fokusere på i august.

Ta gjerne en nærmere kikk og les mer om de respektive, før messen sparker igang 25. august!

Utvidet sponsorpresentasjon

HOVEDSPONSORER

SPONSORER OG STØTTESPILLERE