top of page

03.02.21 Muligheter på Hywind Tampen!

Hywind Tampen er et flytende vindkraftprosjekt med en kapasitet på 88 MW, som etter planen skal forsyne feltvirksomheten på Snorre og Gullfaks i Nordsjøen med elektrisk kraft. Det vil også bli verdens største flytende havvindpark, og et viktig steg i arbeidet med å industrialisere løsninger og redusere kostnader knyttet til framtidige havvindprosjekt. Et testmiljø for videre utvikling av havvind, med utprøving av nye og større turbiner, installasjonsmetoder, forenklet forankring, betongstrukturer og integrasjon mellom kraftgenereringssystemer for gass og havvind.


Hvilke muligheter gir dette leverandørindustrien?

Foto: Scanpix


Til SEC2021 kommer Olav-Bernt Haga (Prosjektdirektør Hywind Tampen) og Ole Arild Larsen (Operasjonell leder Hywind Tampen) for å snakke om læring og teknologiutvikling i et prosjektgjennomførings- og driftsperspektiv, og om hvordan Equinor jobber med å få på plass løsninger som løpende forbedrer HMS og reduserer CAPEX og OPEX. De deltar også på møtebørsen sammen med kollegaer fra innkjøp, slik at det er mulig å få booket korte 1-til-1 møter rundt din bedrifts muligheter til å komme i posisjon (utstillere prioriteres)!Velkommen til Stavanger Clean Energy Transition Summit 25. - 26. august.


Bærekraftig Endring av Energibransjen -

Store Muligheter for Leverandørindustrien og Regionen!Når Stavanger Energy Conference arrangeres for tredje gang er hovedtema overgangen til renere energikilder, og mulighetene som følger i denne. Denne overgangen har allerede begynt å skape endel ringvirkninger for leverandørindustrien, og mulighetene til å bidra og ta del i dette skiftet blir stadig flere.


Det handler om å ta del i mulighetene, og på SEC2021 er vi så konkrete som mulig. Grunntanken er at vi som en samlet leverandørindustri lager et arrangement som løfter hverandre, og skaper positive ringvirkninger for regionen. Alle presentasjoner skal vinkles mot konkrete muligheter for deg som leverandør, og følges opp med en møtebørs der du og din bedrift kan diskutere muligheten for nettopp dere videre. Les mer om hvordan du kan bli endel av dette, følg med på programmet og hold deg oppdatert på StavangerEnergyConference.com.


Vi sees i august!


Comments


bottom of page