top of page

21.04.21 CO2 - Den nye råvaren?


Det snakkes mye om karbonfangst og lagring, men ikke så mye om karbonfangst og bruk.

Bergen Carbon Solutions har utviklet en banebrytende teknologi som muliggjør bruk av CO2 som et råmateriale til å produsere karbon-nanofiber. Karbon-nanofiber er 100 ganger sterkere enn stål, det leder strøm bedre en kobber, og er lettere en plast. Det benyttes også som et additiv til andre materialer som PU, plast, rubber og innen batteriteknologi.


Man må snakke om helhetlige løsninger innen verdikjeden, der man ikke bare ser på lagring, men også bruk av CO2. Det er med stor klarhet at fangst og lagring er nødvendig, men det er også klart at man må satse på flere tanker samtidig. Det blir derfor veldig interessant å høre Jan Sagmo fra Bergen Carbon Solutions tale på Stavanger Clean Energy Transition Summit i august!SEC2021

Det handler om å ta del i mulighetene, og på SEC2021 er vi så konkrete som mulig. En samlet leverandørindustri inviterer til den første og største møteplassen etter nærmere to år med lockdown - dette bør du ikke gå glipp av!

Hele programmet vinkles mot konkrete muligheter for deg som leverandør, og på Stavanger Energy Conference kan du møte beslutningstakere og innkjøpere i korte 1-1 møter for å avdekke dine muligheter til å bli leverandør til mange av de nye prosjektene fremover!


Vi sees i august!

Comments


bottom of page