top of page

Hydra Pipe AS deltar for 3. gang på Stavanger Energy Conference og gleder oss stort til å treffes igjen etter ett år med unntakstilstand på møtefronten!


Vi er stolt av å meddele at bruken av våre produkter ikke har stått stille og at vi i fjor og i år leverer den største ordren i Hydra Pipe sin historie til Aibel med Equinor som sluttbruker.


Hydra Pipe AS er en komplett leverandør av Hydrauliske løsninger med rørløsninger fra 06mm-190mm / ¼" - 10" fokuserer på denne messen på den lekkasjefrie koblingen Pyplok.


Våre folk introduserte i sin tid formemaskiner deretter Krage og Retainring systemer som kalde skjøtemetoder for rør, de siste årene har vi fokusert på neste generasjon som er Pyplok.


Pyplok tillater deg å skjøte rør ved å presse koblingen på røret og er et komplett system med rette koblinger, SAE koblinger, 90*, 45*, Tee stykker, reduksjoner og de fleste gjengekonfigurasjoner.


Pyplok finnes i størrelse fra 06mm – 115mm / ¼"- 4" og i materialene CuNi (kobber/ Nikkel), Carbon stål, Aisi 316, Duplex og Super Duplex. Produktet har full DNV/ GL sertifisering og blir laget ihht Norsok og ASME, er godkjent i TR systemet til Equinor og TDZ hos ConocoPhillips er bla. specket inn på Snorre EXP og brukt i 1000 tall på andre installasjoner i NCE se siste årene samt world wide siden slutten på 60 tallet.

Vi kan uten tvil anbefale Pyplok som den enkleste og beste metoden til dine prosjekter, vi tar opplæring på deres personell eller de dere foretrekker utfører jobben for dere. Enten du i utgangspunktet tenkte å sveise, bruke flenser eller gjengede forbindelser så vil du nok komme bedre fra det med Pyplok både økonomisk og tidsmessig.


Pyplok eliminerer behovet for habitater slik at man kan benytte produktet 24/7 i EX-Zone.

Og med krav så ble den mye omtalte SeaWalk bryggen i Geiranger bygget med Pyplok siden de ikke ville ha olje til vann, og er det ikke det Olje/ Gass/ Energibransjen

Hydra Pipe AS sin ambisjon er at når dere tenker på Hydrauliske rørløsninger så tenker dere på Hydra Pipe. Vi er Norges ledende og mest innovative leverandør av sveisefrie/ kalde rørløsninger opp til 10". At vi er et heleid Norsk selskap selvsagt med hovedlager i Norge med høy servicegrad bør også telle.

Med over 100 års bransjeerfaring leverer Hydra Pipe AS innovative løsninger til rett kvalitet, rett pris og ikke minst til rett tid!


Vår forretningsidé: Hydra Pipe AS sitt hovedfokus er å være den foretrukne leverandøren til det norske markedet innen for vårt produktspekter uavhengig av type bransje.

I dag er hovedmarkedet innenfor maritime- og offshore industrien, men vi jobber også aktivt mot vannkraft-energi, prosess og all generell industri som har behov for våre produkter og kunnskap.


•Vår hovedvirksomhet er deler og utstyr til rørsystemer for hydraulikk, vann, gass ++

•Vi legger stor vekt på at vi skal være der for kunden med raske leveringer og riktige tilbakemeldinger.

•Med mer enn 100 års samlet erfaring fra bransjen så mener vi og ha grunnlaget for å kunne tilby de aller beste løsningene for våre kunder.

•Vi skal til enhver tid søke å tilby nye tekniske løsninger som gir vesentlig raskere installasjonstider og lavere totalkostnader.

•Vi skal til enhver tid tilby produkter fra ledende produsenter verden over.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page