top of page

04.03.21 Leverandørindustrien og grønne finansieringsmuligheter!

Det er en tydelig sammenheng mellom politiske føringer, kapitalflyt og teknologiutvikling i moderne tids supertrender. Det grønne energiskiftet vi nå er inne i er et veldig tydelig eksempel på dette, og det snakkes mye om EUs taksonomi for grønne investeringer.


Men hvilke praktiske følger har det for leverandørindustrien her i Norge, og hvilke muligheter gir det deg som leverandør?


Det skal Thommessen prøve å gi deg svaret på under Stavanger Clean Energy Transition Summit

25.-26. august med det komprimerte foredraget:


New EU regulations changing investment strategies and capital flows


- a closer look at the practical impact for the supplier industry

v/ Tore Mydske, Partner, Advokatfirmaet Thommessen AS


Det vil også være mulig å booke 1-1 møter med Thommessen for å avdekke eventuelle muligheter for nettopp din bedrift etter foredraget.


Det handler om å ta del i mulighetene, og på SEC2021 er vi så konkrete som mulig. En samlet leverandørindustri inviterer til den første og største møteplassen etter nærmere to år med lockdown - dette bør du ikke gå glipp av! Hele programmet vinkles mot konkrete muligheter for deg som leverandør, og på Stavanger Energy Conference kan du møte beslutningstakere og innkjøpere i korte 1-1 møter for å avdekke dine muligheter til å bli leverandør til mange av de nye prosjektene fremover!

Les mer om hvordan du kan bli endel av dette på StavangerEnergyConference.com Vi sees i august!Comentarios


bottom of page