top of page

09.03.21 Møt Maersk Drilling på SEC2021!

Selv om overgangen til grønne energikilder er godt igang, vil vi være avhengig av tilgangen til fossile energikilder i mange år fremover. Samtidig må utslippene ned, og for å få til det må den tradisjonelle olje- og gassindustrien ta sin del av ansvaret for å gjøre leting og produksjon mer bærekraftig.


Et selskap som virkelig har tatt dette på alvor er Maersk Drilling. Med et ambisiøst mål om utslippsreduksjon på 50% innen 2030, og en egen avdeling for nye teknologiske løsninger som kan være med å bidra til dette, er det veldig kjekt å kunne ønske Maersk Drilling velkommen til SEC2021.


Med foredraget "Enabling new technology for a sustainable shift in the O&G Sector" får vi et unikt innblikk i hvordan et drillingselskap jobber aktivt for å bidra til en mer bærekraftig energiproduksjon, og hvordan du som teknologileverandør kan komme i posisjon til å bli endel av dette sammen med Maersk Drilling*.


*Det vil bli mulig å forhåndsbooke 1-1 møter med Maersk Drilling på møtebørsen etter foredraget (forbeholdt utstillere pga kapasitet).


Det handler om å tilpasse seg og ta del i mulighetene, og på SEC2021 er vi så konkrete og inkluderende som mulig. En samlet leverandørindustri inviterer til den første og største møteplassen etter nærmere to år med lockdown, og hele programmet vinkles mot konkrete muligheter for deg som leverandør. Kombinert med møtebørsen Thommessen Connect gir det deg som leverandør alle muligheter til å komme i posisjon for de mange store prosjektene fremover!


Les mer om programmet og hvordan du kan bli endel av dette påStavangerEnergyConference.com.


Vi sees i Stavanger 25.-26. august!


Comments


bottom of page