top of page

22.08.21 Kan du levere til fremtidens vindprosjekter?

På onsdag åpner den første og største møteplassen for leverandørindustrien etter nedstengningen av Norge, Stavanger Clean Energy Transition Summit (SEC2021).


En av de mange du kan møte er Equinor ved bl.a. Jon Kippenes, Dogger Bank Offshore Platform Manager. Han vil på Dag 2 av konferansen gå nærmere gjennom: Krav til leverandørindustrien for å lykkes med ubemannet drift av substasjoner.


For landnære vindparker, med AC-overføring av strøm til land, har ubemannede plattformer vært standard i mange år. Fremover vil også de mer komplekse HVDC-plattformene bygges og opereres som ubemannede. Lavt vedlikehold, høy pålitelighet, og tilgjengelighet av systemene ombord på disse installasjonene er avgjørende for å lykkes med denne driftsmodellen. Hvilke krav stiller dette til leverandører som ønsker å levere utstyr til fremtidens offshore vindprosjekter?

Hele programmet er skreddersydd for leverandørindustrien, og fokuserer på muligheter til å levere til kommende prosjekt i det grønne energiskiftet. Fullt program, billetter, og mer informasjon om "Trygg Messe"StavangerEnergyConference.com.Vi forventer veldig mange besøkende (det er like trygt som å gå på et kjøpesenter), og oppfordrer alle til å hente billletter på forhånd for å unngå kø.

Velkommen til to hektiske dager!

Comments


bottom of page