top of page

17.08.23 Forsyningskjeder i store fornybarprosjekt - 13. september!

13. september møtes leverandørindustrien på Stavanger Energy Conference for siste nytt om trender og kontraktsmuligheter i det grønne skiftet.

Hit kommer blant annet Fred. Olsen Renawables, Moreld og Windstaller Alliance, som sammen med Rystad Energy skal se nærmere på utfordringer og muligheter rundt forsyningskjeder til store nye


prosjekt. Se fullt program og skaff deg billett på www.StavangerEnergyConference.com

Pris for konferansebillett er 3900,-/eks mva, og billettene kan kjøpes direkte gjennom TicketCo. (Early-bird 2,900,- på 100 billetter for for samarbeidspartnere av UiS og registrerte utstillere på Industriuka2024, ta kontakt for rabattkode) (Ta kontakt dersom du ønsker flere billetter på faktura)

Vi har også tilgjengelig 1 sponsorpakke á 19,900,-. Disse inneholder: - 3 konferansebilletter - Rollup fremme i konferansesalen - Logo på nett (konferanseside og sosiale medier) - Mulighet til å dele ut brosjyre til alle konferansedeltakere

Det blir ikke utstilling på SEC i år, men vi ønsker velkommen til en rekordstor messe på IndustriUka i Porsgrunn 13.-14. juni 2024, en region der det skal gjøres enorme grønne investeringer i årene fremover. Sponsorer:

Comments


bottom of page