top of page

18.08.21 Møt Kverneland Energi på SEC2021!

Neste onsdag åpner den første og største møteplassen for energibransjen etter nedstengningen av Norge, Stavanger Clean Energy Transition Summit (SEC2021).


I samråd med Avonova, en av landets fremste eksperter på smittevern, legges det opp til fysisk messe under trygge rammer på Bekhuskaien i Stavanger sentrum (les mer om Trygg Messe på StavangerEnergyConference.com).


En av de mange du kan møte er Kverneland Energi, et lokalt selskap som er større enn de fleste er klar over. De er blant Norges største teknologiselskap innen fornybar energi, og er systemintegrator av industrielle energisystemer.Selskapet har i sommer levert et delprosjekt i Elnett 21, det første steget i etablering av microgrid til Stavanger-regionen. Selskapet har også levert Off-grid batterianlegg til Isfjord Radio på Svalbard, samt flere hybride energisystemer til oppdrettsnæringen.


Kverneland Energi har som ambisjon å utvikle teknologi som skal redusere bruken av fossile brennstoff uten at bruker skal måtte kompromisse på brukervelighet og komfort.


Selskapet er lokalisert på Jæren i Kverneland Næringspark.

I tillegg til å ta imot besøkende på stand A207, vil Aksel Kverneland holde et innlegg om reisen fra solcellemontør til systemintegrator på hovedkonferansen.Vi forventer veldig mange besøkende til messen (det er like trygt som å gå på et kjøpesenter), og oppfordrer alle til å registrere seg god tid i forkant, og om mulig hente ut billettene dagen før!

Det er gratis å besøke messen, men skal du ha med deg alle foredragene er det en kostnad for de siste billettene vi har igjen (begrenset kapasitet).


Fullt program, oversikt over møtebørs, utstillere og billetter finner du sammen med mer informasjon om "Trygg Messe" på StavangerEnergyConference.com.


Vi håper å se deg i Stavanger i neste uke!

Comments


bottom of page