top of page

05.05.21 Møt Moreld Ocean Wind på SEC2021!

De store fordelene med flytende havvind er bedre og mer stabile vindressurser, store tilgjengelige områder og lavere interessekonflikter enn nært eller på land. Ulempen med dagens løsninger er dog at både investering, vedlikeholds- og driftskostnader er betydelig høyere enn for bunnfast havvind og andre energiprodusenter.


Med investeringen i Ocergy Inc. møter Moreld Ocean Wind industriens behov for konkurransedyktige fundament for flytende offshore vindturbiner. OCG-WIND er et lav-kostnad flytende understell til den nye generasjonen av svært store offshore vindturbiner som må kunne håndtere tøffe miljølaster. Understellet er skreddersydd for enkelt å kunne industrialiseres, noe som gir fleksibilitet i fabrikasjonen, og kan øke bruken av lokale forsyningskjeder i prosjektets livssyklus.


På SEC2021 vil du få et innblikk i flyterteknologien og hvordan Moreld Ocean Wind sammen med Ocergy og Moreld gruppen (APPLY, Global Maritime, AgilitySubsea, Origo Solutions og Vryhof) som et styrket og komplimentært lag har funnet effektive gjennomføringsløsninger for hele verdikjeden (engineering, innkjøp, konstruksjon, installasjon og drift). Dette bidrar til å presse produksjonsprisen videre ned mot 50 øre/kwh, og styrker kampen mot andre energiprodusenter.


Vi ser frem til å høre mer om dette på SEC2021 under tittelen "Kosteffektiv modell for flyterteknologi som fremmer lokal verdikjede".
SEC2021

Det handler om å ta del i mulighetene, og på SEC2021 er vi så konkrete som mulig. En samlet leverandørindustri inviterer til den første og største møteplassen etter nærmere to år med lockdown - dette bør du ikke gå glipp av! Hele programmet vinkles mot konkrete muligheter for deg som leverandør, og på Stavanger Energy Conference kan du møte beslutningstakere og innkjøpere i korte 1-1 møter for å avdekke dine muligheter til å bli leverandør til mange av de nye prosjektene fremover!


Du kan nå møte over 100 selskap på Bekhuskaien 25.-26. august, og vi har venteliste på noen standstørrelser. Se hvem du kan møte på StavangerEnergyConference.com, og ta kontakt for nærmere informasjon om hvordan din bedrift kan ta del i dette.


Vi sees i august!

Comments


bottom of page