top of page

24.01.23 SEC2023 lanserer Generasjon Z!

Ledigheten er rekordlav med kun 1,6%, og vi må tilbake før finanskrisen for å finne tilsvarende tall.

Dette setter naturlig nok press på energibransjen i jakten på de beste hodene, og vi kan fort havne i en ny uheldig lønnsspiral og kannibalisering som vi har opplevd tidligere.


Stavanger Energy Conference har siden starten i 2017 jobbet kontinuerlig for leverandørindustrien, og hvordan vi som bransje best mulig kan tilpasse og posisjonere oss for fremtiden. Dette har vært spesielt tydelig med det sterke fokuset på kommende prosjekt, og hvordan mindre bedrifter kan komme i posisjon til å bli leverandører også utenfor sin primærbransje.


Nå ønsker vi også å ta mer tak i fremtidens medarbeidere, og i samarbeid med UiS gleder vi oss over å kunne invitere din bedrift med på Generasjon Z - vår skreddersydde arena med workshops, karrierebørs og effektive møter mellom næringslivet og studenter!Her kan du blant annet bli med på:

  • En egen dedikert øy i messehallen med egen scene

  • En mix av utstillere fra næringslivet og relevante studieretninger som viser fram sin kompetanse, i form av modeller og prosjekter.

  • Kafè med god plass til å mingle/nettverke

  • KarriereBørsen! Forhåndsavtalte speed intervjuer. Ta kontakt for ytterligere info.Sponsor- og partnermulighet på Generasjon Z Vi har et begrenset antall ledige sponsor- og partnerplasser på Generasjon Z (hhv 25´-40´ og 75´-150´ avhengig av hva du ønsker å ha med).


Følg med på www.StavangerEnergyConference.com, eller ta kontakt med oss for mer informasjon om de konkrete alternativene for din bedrift!I samarbeid med UiSCommentaires


bottom of page