top of page

13.02.23 Nye muligheter i USA for norske leverandører!

13. og 14. september 2023 møter du en samlet leverandørindustri på den stadig viktigere Stavanger Energy Conference (SEC2023).


Det er en populær møteplass som handler om å ta del i mulighetene, og på SEC2023 er vi så konkrete som mulig. I 2021 samlet vi 110 utstillere og 4000 besøkende fra over 500 selskap på Bekhuskaien i Stavanger. Når vi nå flytter vi til Stavanger Forum, får vi enda bedre muligheter til å fasilitere møter mellom utstillere og innkjøpere. Som vanlig presenterer vi siste nytt om de store kommende prosjektene, og viktigst av alt - hvordan du som leverandør kan komme i posisjon til å levere på disse!


Et sentralt tema for årets arrangement er "Utvidede muligheter for leverandørindustrien", og en av de første programpostene vi ønsker å presentere er:


Muligheter for norske selskaper i USA i lys av the Inflation Reduction Act Hele 369 milliarder dollar skal gå til å utløse investeringer innen fornybar energi og nullutslippsteknologi. Hvilke muligheter innebærer dette for norsk leverandørindustri, og hvordan går man frem? Dette vil Kristoffer Svendsen fortelle mer om på Stavanger Energy Conference 2023!Kristoffer Svendsen jobber på HHUiS og Høyskolen Kristiania som førsteamanuensis i rettsvitenskap med fokus på energirett, erstatningsrett og avtalerett.

De siste årene har han jobbet med havvind på Tulane Center for Energy Law, USA, hvor han skriver en håndbok i havvindsrett sammen med ca. 40 andre globale eksperter. Kristoffer har advokatbevillinger i New York og New South Wales.


Følg med på StavangerEnergyConference.com for de siste oppdateringene, og meld deg på tidlig for å sikre deg en god plass!


Vi sees i Stavanger!

Comments


bottom of page